WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:mój jest normalnie ok 16 już w domu, ale ostatnio jakieś cuda tam u nich w firmie się dzieją, więc się nie wychyla za bardzo, tylko robi co każą. Dobrze że choć płacą za to
mój ma nienormowany czas pracy ;/ zawsze wraca o innej porze !mała_mi lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
kaarolaa wrote:no a moj jak dostanie wolne to do rodzicow jedzie
przez tydzien sama musze siedziec, ledwo miesiac popracuje i juz dostaje tydzien wolnego bo mu sie dni nazbieraja...
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Mój wraca albo po 18 albo po 19
No chyba ze wezma go do transportu to i nie raz zjezdzaja na baze o 1 w nocy.. a o 8 znowu do pracy .. masakra co sie dzieje w tych firmach ;/mała_mi, amela lubią tę wiadomość
-
Jakby mój pracował tak jak pracuje
to byśmy się widywali w weekendy znaczy się ja bym mogła sobie na niego popatrzeć jak spi
Ania_84, amela, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
izabelka04 wrote:czesc mala odpisalam ci na wczorajszego posta
widziałam, widziałam
Ja trzymam kciuki dalej za ciebie, za test(robisz w końcu jutro?) i za wizytę.
a mnie tak naqrwiają jajniki że się wykończę.... nie wiem czy brać no spe, czy lepiej co wypić... czy czekać na @ czy iść po ten test..... no cholera mnie bierze z tym czekaniem i z tymi jajkami. Może znowu jakieś cuś mi się przykleiło?
-
Pan Premier to sobie to inaczej wymyslił - ze kazdy facet jak on ma do dsypozycji samolot- i jak zona ma owulke to dzwoni kochanie jajeczkuje przylec ok - juz wsiadam w samolot i lece do ciebie ;P
-
amela wrote:dokładnie a jak jest to zmęczony i musi spać bo raniutko pobudka ;/
bo ja w pracy do 14:30 i jak koncze to on mnie odbiera zawożę go do pracy i potem jade odebrac mała do przedszkola
amela lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Pan Premier to sobie to inaczej wymyslił - ze kazdy facet jak on ma do dsypozycji samolot- i jak zona ma owulke to dzwoni kochanie jajeczkuje przylec ok - juz wsiadam w samolot i lece do ciebie ;P
lepiej żeby nam się tu coś wykluło niż TuskoweAnia_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
izabelka04 wrote:no moj raczej na noc jedzie i nie ma sie jak poserduszkowac przed wyjazdemm
bo ja w pracy do 14:30 i jak koncze to on mnie odbiera zawożę go do pracy i potem jade odebrac mała do przedszkola
izabelka04, mała_mi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
mała_mi wrote:widziałam, widziałam
Ja trzymam kciuki dalej za ciebie, za test(robisz w końcu jutro?) i za wizytę.
a mnie tak naqrwiają jajniki że się wykończę.... nie wiem czy brać no spe, czy lepiej co wypić... czy czekać na @ czy iść po ten test..... no cholera mnie bierze z tym czekaniem i z tymi jajkami. Może znowu jakieś cuś mi się przykleiło?
u mnie tez nie ciekawie raz bola jajka ,raz cale podbrzusze ,raz jestem wdzdeta,a teraz mam mdłości wykończyć sie można raz cyce napierdalaja i spuchniete ze dotknac nie moge a z ranca jak dzis wstawalam to nic nie bolalo i flaki takie jakies,juz sama nie wiem raz czuje ze to to a zaraz zaczynam watpicpoczekam do jutro tylko jak tu wytrwac
u ciebie to chociaz tempka nie spada a u mnie??? i jeszcze do tego mam rozne pory mierzenia wiec juz sama nie wiemmała_mi lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Pan Premier to sobie to inaczej wymyslił - ze kazdy facet jak on ma do dsypozycji samolot- i jak zona ma owulke to dzwoni kochanie jajeczkuje przylec ok - juz wsiadam w samolot i lece do ciebie ;P
hhahahahahah
-
amela wrote:jakby to było pięknie jakby nie trzeba było pracować
wiem poniosło mnieamela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny