WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój facet też był maminym cyckiem.. ale mam nadzieje, że po te rozłące mu się odmieni
to które jeszcze do ciąży się przyznają ?biedronka1982, izabelka04, kaarolaa, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Mój facet też był maminym cyckiem.. ale mam nadzieje, że po te rozłące mu się odmieni
to które jeszcze do ciąży się przyznają ?
ja chętna, ale w oczekiwaniu <zawieszeniu> jeszczeale Biedrona i mi to chyba już
biedronka1982, Japoneczka z Porcelany, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:EEEEE ja to czarno widze u siebie
sluz mi cos za ciemny
zaloze sie ze jutro bedzie plamienie i po zawodach
weź przestań póki co
tempka ci w górę podjechała, myśl pozytywnie Kochana.
A kiedy ty te cukierki swoje kończysz?biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:weź przestań póki co
tempka ci w górę podjechała, myśl pozytywnie Kochana.
A kiedy ty te cukierki swoje kończysz?izabelka04, mała_mi lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:no zaraz bys chciala widoczna,poczekaj troche, biorac pod uwage dwojke dzieci to bedzie juz widac za jakies 6 tygodni
o qrwości
jeśli chodzi ci o brzuszek to w pierwszej ciąży przytyłam 8!!!! kg i będąc w 9 miesiącu co niektórzy nie wierzyli że za chwilę będę rodzić
w drugiej przytyłam 30 !!!!!!!! kg i brzuszka w tych fałdach tłuszczu też nie bardzo było widać
A teraz, skoro już w ciąży jestem, to nie wiem jak będziebiedronka1982, izabelka04 lubią tę wiadomość