WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:czyli jednak ach te słodycze
izabelka04, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:dzizas nie wytrzymam do jutra,jak sie rozczaruje to bede Ci ryczec w rękaw
Ale i tak beda dwie kreski!No i chlopak. Ksiaze dla mojej ksiezniczki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 19:07
izabelka04, Ania_84, mała_mi, celia lubią tę wiadomość
-
Iza Ty płakać to możesz co najwyżej ze szczęścia
:*
jak ja bym chciała 8 kg przytyć w ciążybiedronka1982, mała_mi, izabelka04 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam za Was kciuki
juz sie nie moge doczekac
biedronka1982, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Ja mam tesciora i nawet instrukcje juz przeczytalam.
to weź go schowaj gdzieśbo ty chyba w pt miałaś testować, tak?
hehhe a w związku z tym że ja do Maki z tekstem wyskoczyłam że dziś poniedziałek to do piątku daaaaaaleko jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 19:11
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi przyszedł nowy termometr z dwomamiejscami po przecinku i teraz mnie kusi
biedronka1982, kaarolaa, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:to weź go schowaj gdzieś
bo ty chyba w pt miałaś testować, tak?
Ania_84, mała_mi, izabelka04, celia lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Izka ja cię proszę, nie rycz, bo ja też będę
no i już pisałam że jakbym tylko test w domu miała.........
a jak ty to sobie wyobrażasz???? skad sie dowiemy ze zostaniemy ovu ciociami????? wogole o na snie mysliszAnia_84, biedronka1982, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
izabelka04 wrote:a jak ty to sobie wyobrażasz???? skad sie dowiemy ze zostaniemy ovu ciociami????? wogole o na snie myslisz
nie bój żabyzapewne będziecie jednymi z pierwszych co się dowiedzą. jeśli w ogóle nie pierwszymmi
w pt jadę w miasto(bo mojej wsi to apteki niet) i testy kupię
chyba że @ przylezie...
biedronka1982, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Tez mi dzis dwa przyszly. Jutro polece na dwa baty, bo nie ufam temu mojemu obecnemu za nic. Az taka zimna nie moge byc!
hohoh to jutro co to bedzie???? 37,89???biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Tez mi dzis dwa przyszly. Jutro polece na dwa baty, bo nie ufam temu mojemu obecnemu za nic. Az taka zimna nie moge byc!
hehehe
Tylko macie tu sie pochwalić +biedronka1982, izabelka04, mała_mi lubią tę wiadomość