WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Czas sie mojemu skonczyl. Odliczamy mu spoznienie.
mała_mi, MalutkaEve, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:ano
dobra. jak mi się zdawało że dziś poniedziałek, to tam mogłam sobie i 'nie' pominąć
okej, vanesska, zamawiaj kaftan, jak co to męża przegonisz
tylko gorzej jak już nie będzie chciał wracać a ja jego plemniorów potrzebuję no i nie tylko plemniorów... -
mała_mi, vanessa, nezumi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:że qrwa co?! ja dziś trzeźwa jestem, to może dlatego.....
MalutkaEve, biedronka1982, MariaAntonina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
właśnie sobie wyobraziłam jak zajebista byłaby impreza z wami....
biedronka1982, MalutkaEve, MariaAntonina, amela, mała_mi, misiaczk25, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej..w tv mecz szkoda zachodu z tym i tak w doope dostana. Zamulam ...zaraz zamykam slypia i wskakuje w moje truskawki..(moja pościel)
Moja dzidza się rusza a jak mój N podchodzi to cisza grę nie może trafić biedak Haas.smiac mi się z niego chce.i mówi ze go wkrecam. Z racj małego brzucha to trudniej to wyłapać ..
Dobrej stosunkowo nocki życzę każdej
Buziole..MalutkaEve, nezumi, biedronka1982, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Hej..w tv mecz szkoda zachodu z tym i tak w doope dostana. Zamulam ...zaraz zamykam slypia i wskakuje w moje truskawki..(moja pościel)
Moja dzidza się rusza a jak mój N podchodzi to cisza grę nie może trafić biedak Haas.smiac mi się z niego chce.i mówi ze go wkrecam. Z racj małego brzucha to trudniej to wyłapać ..
Dobrej stosunkowo nocki życzę każdej
Buziole..
buziaki dla Maleństwa :***