WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:już miałam zapytać o Twoje paszki
MalutkaEve, Maka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maka wrote:Czytam Was jednym okiem i stwierdzam, że jesteście szalone ... A dzisiaj Polacy wcale tak źle nie grają
To chyba oglądamy inne mecze.albo moje TVP ma jakieś zaklucenia
biedronka1982, vanessa, amela, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
i dokarmiam je chipsami
amela, vanessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:pożyczyć Ci dżileta?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nezumi wrote:ja się myłam!!! ZASTRZEGAM.
Haha, To Wam powiem, że w pracy zemną w biurze siedzi koleżanka singielka (Kasia, 50l)- DZIEWICA... Taka troszkę zaniedbana i niedomyta... włosy na klacie, lekki zarost... Ale spox. Bez szczegółów. I inna koleżanka przyszła do nas pogadać a jadła śledzie w puszcze... I tą puszkę wyrzuciła do kosza p. Kasi i jak już poszła to p. Kasia tekstem do mnie :"I zobacz Marzena ona to tu wyrzuciła i teraz znowu będzie na mnie że się nie myje "...MalutkaEve, biedronka1982, vanessa, mała_mi, misiaczk25, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Haha, To Wam powiem, że w pracy zemną w biurze siedzi koleżanka singielka (Kasia, 50l)- DZIEWICA... Taka troszkę zaniedbana i niedomyta... włosy na klacie, lekki zarost... Ale spox. Bez szczegółów. I inna koleżanka przyszła do nas pogadać a jadła śledzie w puszcze... I tą puszkę wyrzuciła do kosza p. Kasi i jak już poszła to p. Kasia tekstem do mnie :"I zobacz Marzena ona to tu wyrzuciła i teraz znowu będzie na mnie że się nie myje "...
hahahahawspółczuję
-
biedronka1982 wrote:Ide siku, bo sie zaraz porzygam!
co nie pasuje w tym zestawieniu:
czekolada, śledź, ogórek konserwowy, bita śmietanaMalutkaEve, Kajoni, amela, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Haha, To Wam powiem, że w pracy zemną w biurze siedzi koleżanka singielka (Kasia, 50l)- DZIEWICA... Taka troszkę zaniedbana i niedomyta... włosy na klacie, lekki zarost... Ale spox. Bez szczegółów. I inna koleżanka przyszła do nas pogadać a jadła śledzie w puszcze... I tą puszkę wyrzuciła do kosza p. Kasi i jak już poszła to p. Kasia tekstem do mnie :"I zobacz Marzena ona to tu wyrzuciła i teraz znowu będzie na mnie że się nie myje "...
-
nezumi wrote:siku i rzygam!? jesteś w ciąży jak nic! zróbmny test:
co nie pasuje w tym zestawieniu:
czekolada, śledź, ogórek konserwowy, bita śmietanaMalutkaEve lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Maka wrote:Haha, To Wam powiem, że w pracy zemną w biurze siedzi koleżanka singielka (Kasia, 50l)- DZIEWICA... Taka troszkę zaniedbana i niedomyta... włosy na klacie, lekki zarost... Ale spox. Bez szczegółów. I inna koleżanka przyszła do nas pogadać a jadła śledzie w puszcze... I tą puszkę wyrzuciła do kosza p. Kasi i jak już poszła to p. Kasia tekstem do mnie :"I zobacz Marzena ona to tu wyrzuciła i teraz znowu będzie na mnie że się nie myje "...
padłam.biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny