WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Ze też mnie ominęła taka impreza wczoraj, jak moglyscie mi to zrobić
W takim razie rozpoczynam łikend, otwieram piwko i się napije w samotności...
no i dlatego dzisiaj na imprezkę nawołujemy już od rana, żeby nikogo nie pominąć alko obowiązkowyMILA lubi tę wiadomość
-
Mój M mnie rozwalił..na poczet zakończenia kwrantanny kupił kostki z pozycjami <hahaha>
biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze nie dziś najbliższa gimnastyka zacznie się po @ bo w dn @ kończe ostatnią globulke.. ;/ A ginek powiedział że dopeiro jak ja skoncze to daje zielone
-
Jeszcze nie dziś najbliższa gimnastyka zacznie się po @ bo w dn @ kończe ostatnią globulke.. ;/ A ginek powiedział że dopeiro jak ja skoncze to daje zielone
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Jeszcze nie dziś najbliższa gimnastyka zacznie się po @ bo w dn @ kończe ostatnią globulke.. ;/ A ginek powiedział że dopeiro jak ja skoncze to daje zielone
Z Twojego wykresu wychodzi mi, ze to bedzie ok 20.10. Bosz, ja bym przeciez zwariowala przez tyle dni!
Teraz nie wiem jakim cudem bylo 11 dni celibatu, odsylam do pamietnika, jak mi na dekiel bilo! Nigdy wiecej! Ble! -
Dokładnie .. ;/
Ale trzeba - bo jak później miało by zagrozić coś fasoleczce to bym sobie nie wybaczyła -
Co do pamiętnika to przeczytam ale dopeiro po 10-tym bo już całkiem odpłynę ..a rozliczyć trzeba do 10tego i swój muszę uzupełnic
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Na szczescie istnieja tzw. "Inne czynnosci seksualne". Jak sie nie ma, co sie lubi...
I od czego jest WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANAWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 17:54
biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Na szczescie istnieja tzw. "Inne czynnosci seksualne". Jak sie nie ma, co sie lubi...
Hehe... to się lubi co się ma
Uwielbiam was.
inne czynności seksualne... Normalnie się zsikam zaraz..
MILA, MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
Hehe... to się lubi co się ma
Uwielbiam was.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Hehe... to się lubi co się ma
Uwielbiam was.
Cos bym tu o sikaniu napisala, ale sie wstydze...
A co tam,anonimowosc internetowa jednak mnie kreci! Lubie sikac. Tzn. lubie miec kobiecy wytrysk. A co!MILA, adk_1989, MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Cos bym tu o sikaniu napisala, ale sie wstydze...
A co tam,anonimowosc internetowa jednak mnie kreci! Lubie sikac. Tzn. lubie miec kobiecy wytrysk. A co!
Biedronka dałaś czadu hehehe Ja się przyłączam do takiego siusiu
Ale to może na inny wątek by trzeba było wrzucić >DWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 18:38
biedronka1982, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Z Twojego wykresu wychodzi mi, ze to bedzie ok 20.10. Bosz, ja bym przeciez zwariowala przez tyle dni!
Teraz nie wiem jakim cudem bylo 11 dni celibatu, odsylam do pamietnika, jak mi na dekiel bilo! Nigdy wiecej! Ble!MILA lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Ja cię kręcę !! Jazda bez trzymanki normalnie !!!
ciekawie się robi że ho ho
Biedronka wal śmiało o swoich preferencjach seksualnych he he nie krępuj się
Ja zaraz szykuję winko i siadam do was o ile kuźwa luby mi laptopa nie zwędzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 18:56
-
Mila to bierz tel jak ja
MILA lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
biedronka1982 wrote:Cos bym tu o sikaniu napisala, ale sie wstydze...
A co tam,anonimowosc internetowa jednak mnie kreci! Lubie sikac. Tzn. lubie miec kobiecy wytrysk. A co!
Miałaś kiedyś kobiecy wytrysk? Ale czad! Ciekawe jak to jestbiedronka1982, Zemraa lubią tę wiadomość