WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
cedr697 wrote:Japoneczka a czym ich zawstydziłaś?
-
nick nieaktualny
-
Hej kobiety
Ja po capuccinko i drozdzowie z makiem.
Dziś nic mu się nie chce....
A znów czeka sprzątanie i obiad....i tak w kolo ..
Wysyłam wirusy;)cedr697 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:Hej kobiety
Ja po capuccinko i drozdzowie z makiem.
Dziś nic mu się nie chce....
A znów czeka sprzątanie i obiad....i tak w kolo ..
Wysyłam wirusy;)
a no właśnie, tyle narzekałaś że nie wysiedzisz na L4 w domu że ci będzie nudno, no i jak ci jest? -
jak mi jest..hmmm np kura domowa mi nie po drodze ..po pracy owszem ale przez cale 24godz..ehh ciężko
Daje rade bo co mi pozostało..brakuje mi pracy problemów zgiełku i bujania się prawem...no ale tego nie przeskocze..
Ja jestem stworzona 8godz pracy umysłowej później dom rodzina przyjemności.taka harmonia mnie satysfakcjonuje
No i tak czuje się spełniona..choc zauważyłam ze jestem spokojniejsza
Z moja niunia mam lepszy kontakt, i to jest budujące.tylko ze wtedy kiedy ja pracuje to ona w przedszkolu wiec jakoś to nie było problemem..
No i z N lepsze relacje tak byliśmy weekendowym związkiem od 2 lat..teraz 3tyg razem..
Tak się kreci
Aktualnie szukamy auta nowego no i wózka.q1;)cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:jestem jestem, tylko się uświadamiam (czytam na pewien śmierdzący temat)
-
ja tez jestem, tylko czytałam na temat wyników cytomegalii bo właśnie odebrałam i się okazałao że mam 500! IgG, natomiast IgM brak. jestem skołowana nie wiem co o tym sądzic....
jakaś mądra głowa może mi to wyjaśnić? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:no ja niestety nie pomogę. Ale czyli był jakiś wpis a potem go usunęłaś? Bo prez chwilę go widziałam odp. na niego a on znikną więc usunęłam swój bo myślałam ze mi się przywidziało.
I tak sobie myślę co ja zerzarłam zamiast kwasu foliowego bo mam niezłe zwidy -
cedr697 wrote:o elektrociepłownie na biogaz
W sąsiedztwie ok 500m odemnie przymierzają się do budowy tego siajstwa. Ludziska pewnie to zblokują i bardzo dobrze. Bo takie rzeczy to gdzieś na odludziu powinny być a nie we wsi. Ale to temat na inne forumcedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:nie dziwie sie. terz tak mam. Ale co wyczytałaś?
i tak sobie teraz myślę że to pewnie dlatego poroniłam pierwszą ciążę.cedr697 lubi tę wiadomość
-
cedr697 wrote:już raz był taki projekt wysunięty przez jednego pana - legł w gruzach bo zblokowali w urzędzie gminy.
Teraz z takim pomysłem wedł jakiś krewny tego pierwszego i pewnie tak samo to skończy.
cedr697 lubi tę wiadomość