WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
misiaczk25 wrote:A sprawdź sobie swoje cykle i czy owulacja ci się zgrywa z pełnią http://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.php?yy=2013
wiadomo że jak ktoś ma jakieś problemy to i pełnia nie pomoże
To to jeszcze co innego jest? Zara se to sprawdzę, chociaż tak jak Nezumi, sama nie wierze w to co pisze... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to jednak nie pelnia u mnie tylko nów i nic mi sie nie zgadza, w czerwcu zaszłam w ciążę ale księżyc mi wtedy nie pomógł.
-
dziewczyny dziewczyny jak wy nic nie wiecie na temat astrologii :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 11:58
-
mała_mi wrote:
-
cedr697, mała_mi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja już sama nie wiem.. Spójrzcie na mój wykres. Właśnie wróciłam z toalety i na papierze zauważyłam brązowy śluz...;/ Kurwa taka krótka faza lutealna? A może jednak owulacja była 14dc a nie 17, tak jak z początku owu mi przewidywało?
-
Maka wrote:Dziewczyny ja już sama nie wiem.. Spójrzcie na mój wykres. Właśnie wróciłam z toalety i na papierze zauważyłam brązowy śluz...;/ Kurwa taka krótka faza lutealna? A może jednak owulacja była 14dc a nie 17, tak jak z początku owu mi przewidywało?
-
Maka wrote:Dziewczyny ja już sama nie wiem.. Spójrzcie na mój wykres. Właśnie wróciłam z toalety i na papierze zauważyłam brązowy śluz...;/ Kurwa taka krótka faza lutealna? A może jednak owulacja była 14dc a nie 17, tak jak z początku owu mi przewidywało?
patrząc na wykres to chyba jednak 17dc było owu? ale to plamienie jesteś pewna że to już @ będzie? -
Maka wrote:Nie... Nie ma szans na to.. Ale martwi mnie ten mój cykl.. Akurat teraz taki?