WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Maka wrote:Niestety tak w ogóle... A patrząc na moje "szczęście".. to pewnie przed samą inseminacją jakieś badziewie wykryją..
mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:ech, mam taka sama schize- dzis koncze antybiotyk, jutro 1 monitoring na inseminacje,a ja juz jakis klucia czuje, infekcje wymyslam, bo antybiotyk moze zaburzyc gospodake "bakteryjna"..
nie wiem nawet, czy jakby cos takiego sie dzialo to ciagle inseminacja bedzie?
Ty to się martwisz na zapas;p Będzie dobrze wszystko. A ja zioła piję ostatni cykl... Bo mnie wkurwiły. -
Maka wrote:Ty to się martwisz na zapas;p Będzie dobrze wszystko. A ja zioła piję ostatni cykl... Bo mnie wkurwiły.
-
Hej dziewczyny - ja mialam troche pracy i teraz moge sobie wreszcie na spokojnie siaść
Ale od 4 dni tak mnie boli głowa że nie wiem dzis wzialam az apap extra na dodatek cos czuje jakby ucho, i gardlo ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 16:19
-
hello kobiecinki moje
w tym cyklu nie mierze temperatury, nie ciągnie mnie na notoryczne sprawdzanie wykresu i co dziwne... w ogóle praktycznie o tym nie myślę.. zupełnie
aż mi się zaczyna miło żyć bez tego stresu
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:hello kobiecinki moje
w tym cyklu nie mierze temperatury, nie ciągnie mnie na notoryczne sprawdzanie wykresu i co dziwne... w ogóle praktycznie o tym nie myślę.. zupełnie
aż mi się zaczyna miło żyć bez tego stresu
-
u mnie nie było prądu
kto zgadnie co się u nas działo
a działo się
mała_mi, MalutkaEve, celia, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDla zainteresowanych moja schiza powiedzmy-ze-ciazowa:
Mam glupi sluz. Bezowy, ani to kremowe, ani lepkie, ani krwiste. Uczucie, ze gaciach mokro, jakbym sie zesikala.
Poza tym ryczec mi sie chce z byle powodu. Reszta objawow standard od paru dni, juz sie przyzwyczailam.
A w ramach samoumartwienia zatestuje jutro dopiero po robocie. Piatki mam na szczescie krotkie. -
mała_mi wrote:eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej na wykresie Ameli jest zielona kropka, która widziała i nie powiedziała?!
celia lubi tę wiadomość