X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Maka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    MA aleeeeeee zmiana :) całkiem zupełnie inaczej wyglądasz w tych włoskach i w tych rudych.

no, a ja właśnie przed chwilą znalazłam swoje zdjęcie- nieumalowany i nieuczesany potwór wciągający sernik... Aż się uśmiałam jak je zobaczyłam.

Maka, ja to chyba nie potrafię ograniczyć owu. Codziennie próbuję i jakoś mi nie wychodzi ;) A już na pewno z tych pogaduszek tu ciężko mi zrezygnować...

Z pogaduszek zrezygnować się nie da;] i nawet nie próbuję. Ale wkręcacza detektora na razie sobie daruje.. Dlatego myśli zajęte mam świętami.. dekoracjami.. itd :)

biedronka1982, nezumi, mała_mi lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Z pogaduszek zrezygnować się nie da;] i nawet nie próbuję. Ale wkręcacza detektora na razie sobie daruje.. Dlatego myśli zajęte mam świętami.. dekoracjami.. itd :)
    no ja własnie jestem totalnie nakręcona przez tego detektora!

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • Maka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Wpadam na kwadrat, a tu mi sie stary kreci! Zostal w domku bo ma katarek biedactwo! Noz qwa jego mac! Trzymajcie mnie za wlosy, bo krew sie zaraz poleje i to nie tylko ze mnie! :-/

Haha trzymam Cię za włosy...;p My tego nie zrozumiemy... wiesz co to jest katar?? Bardzo poważna choroba. Twój okresowy ból brzucha się chowa przy tym... Znam to!

nezumi, biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    To jest tylko w naszych glowach. Ja i bez detektora sie nakrecilam tym razem. Ale bede zaraz chlac! :-P

celia lubi tę wiadomość

• nezumi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Haha trzymam Cię za włosy...;p My tego nie zrozumiemy... wiesz co to jest katar?? Bardzo poważna choroba. Twój okresowy ból brzucha się chowa przy tym... Znam to!
    katar? no przecież to prawie wylew! dbaj o chłopinę bo biedny jest na skraju....

biedronka1982, Maka, monaaa85, celia, mała_mi lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    To jest tylko w naszych glowach. Ja i bez detektora sie nakrecilam tym razem. Ale bede zaraz chlac! :-P
    pewnie masz rację.... ale te punkty mnie dodatkowo stymulują. w zeszłym cyklu tak nie miałam a też tempa była ok ( nie mialam abonametu).

biedronka1982 lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Maka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:

Ja do tej pory miałam ful pakiet.. ale pierdole na razie. W ogóle to jestem załamana dziewczyny i proszę Was o radę...
    Wczoraj zdecydowałam że chciałabym żeby mąż jeszcze udał się do jednego specjalisty... i jeżeli ten potwierdzi wcześniejsze tezy to dopiero wtedy inseminacja... tylko że wtedy było by to gdzieś pod koniec stycznia.. bo moje płodne są akurat w dniach świątecznych i wątpię żeby ktoś się fatygował i przyjechał żeby zrobić IUI... Jestem całkowicie rozbita. Z jednej strony chciałabym żeby już było po wszystkim... a z drugiej mam nadzieję.. Co mam robić? Co Wy byście na moim miejscu zrobiły? Dla mnie to jest trudne.. Mąż pozostaje przy inseminacji i nie chce już jeździć po lekarzach..

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Ja do tej pory miałam ful pakiet.. ale pierdole na razie. W ogóle to jestem załamana dziewczyny i proszę Was o radę...
    Wczoraj zdecydowałam że chciałabym żeby mąż jeszcze udał się do jednego specjalisty... i jeżeli ten potwierdzi wcześniejsze tezy to dopiero wtedy inseminacja... tylko że wtedy było by to gdzieś pod koniec stycznia.. bo moje płodne są akurat w dniach świątecznych i wątpię żeby ktoś się fatygował i przyjechał żeby zrobić IUI... Jestem całkowicie rozbita. Z jednej strony chciałabym żeby już było po wszystkim... a z drugiej mam nadzieję.. Co mam robić? Co Wy byście na moim miejscu zrobiły? Dla mnie to jest trudne.. Mąż pozostaje przy inseminacji i nie chce już jeździć po lekarzach..
    Ja bym nie miala litosci i wyslala go jeszcze do tego speca. Co z tego, ze nie chce? W koncu o jego dziecko chodzi. Oni sobie sprawy nie zdaja, jakie to wszystko jest wazne. Moj to sie nawet raz przebadac nie daje! Kopnac w dupsko to malo! :-/

• Maka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    katar? no przecież to prawie wylew! dbaj o chłopinę bo biedny jest na skraju....

Jesteśmy bezczelne... Ale mnie też czasem mój wkurwia jak jęczy bo głowa, bo gardełko... Kurwa dobrze, że kobiety nie znają bólu... Nie wyobrażam sobie przeżywać takich dolegliwości..

biedronka1982, celia lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Ja bym nie miala litosci i wyslala go jeszcze do tego speca. Co z tego, ze nie chce? W koncu o jego dziecko chodzi. Oni sobie sprawy nie zdaja, jakie to wszystko jest wazne. Moj to sie nawet raz przebadac nie daje! Kopnac w dupsko to malo! :-/

On pojedzie- zresztą ja z nim i to chyba jutro- przynajmniej tak mu oznajmiłam. Ale jak mu to powiedziałam to jego odpowiedź : "Dla mnie nie ma już nadziei, nie chce się i Ciebie znowu rozczarować, to nic nie da tylko znowu spierdzieli nam humor". Mój już 4 razy od lipca robił badanie nasienia + raz posiew. Nie wspominając o lekarzach, i zdaję sobie sprawę, że ma dość już..

biedronka1982, celia lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    On pojedzie- zresztą ja z nim i to chyba jutro- przynajmniej tak mu oznajmiłam. Ale jak mu to powiedziałam to jego odpowiedź : "Dla mnie nie ma już nadziei, nie chce się i Ciebie znowu rozczarować, to nic nie da tylko znowu spierdzieli nam humor". Mój już 4 razy od lipca robił badanie nasienia + raz posiew. Nie wspominając o lekarzach, i zdaję sobie sprawę, że ma dość już..
    Ja bym jeszcze próbowała. Niech się bada łyka tablety, skoro jeszcze czujesz nadzieje to warto. może akurat.

celia lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    W porzadku, zrozumiec mozna, ale Ty przeciez tez bylas nie raz u gina prawda? Tez nie dla hobby przeciez!

nezumi lubi tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    Ja bym jeszcze próbowała. Niech się bada łyka tablety, skoro jeszcze czujesz nadzieje to warto. może akurat.

No łyka całą garść .. ale ostatnio przepisane tablety nic nie wniosły..

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    W porzadku, zrozumiec mozna, ale Ty przeciez tez bylas nie raz u gina prawda? Tez nie dla hobby przeciez!

On nie mówił, że nie.. Zresztą jeżeli chodzi o te sprawy to ja jestem GURU- słucha mnie..;) Ale sama zastanawiam się nad sensem odwiedzin doktorka i zostawienia 200 zł..

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    On nie mówił, że nie.. Zresztą jeżeli chodzi o te sprawy to ja jestem GURU- słucha mnie..;) Ale sama zastanawiam się nad sensem odwiedzin doktorka i zostawienia 200 zł..
    A stac Was na to? Jesli tak, ja bym probowala do skutku.

nezumi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    16:00 to moze jeszcze nie jest, ale moj bidulek polazl wlasnie po soczek malinowy. Dorwalam lapa i zmienilam szybko awatara. Pobedzie z Wami do wieczora.

MILA, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość

• nezumi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    16:00 to moze jeszcze nie jest, ale moj bidulek polazl wlasnie po soczek malinowy. Dorwalam lapa i zmienilam szybko awatara. Pobedzie z Wami do wieczora.
    no ładny. to ty?

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    no ładny. to ty?
    Nie qwa moj luby! :-P

amela, mała_mi lubią tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    A stac Was na to? Jesli tak, ja bym probowala do skutku.

No wydatek to jest nie powiem, że nie.. Bo remonty nas ostro wycyckały.. Ale radę damy.

biedronka1982, nezumi lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Nie qwa moj luby! :-P
    no prosze jaka agresja, a taka słodka na zdjęciu :p

amela, Maka, celia, biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
‹‹ 565 566 567 568 569 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ