WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Zwykła baba .. mogę wam wstaić estra fote to uciekniecie ... i trzeba by napisac ostrzeżenie dla tych z mocnymi nerwami.. heeee:
MILA lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:Zwykła baba .. mogę wam wstaić estra fote to uciekniecie ... i trzeba by napisac ostrzeżenie dla tych z mocnymi nerwami.. heeee:
jakoś nie sądzę
wrzuuuuuuć, bo ciekawa jestem
nezumi lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:jakoś nie sądzę
wrzuuuuuuć, bo ciekawa jestem -
jestem....już wstawiam
teraz aktualnie mam krótkie włosy ...teraz no dłuższe niż na tej focie ...
tu mnie mój N uchwycił podczas sprzątania w naszym domku.. heee
USUNIETY LINK...
i na pewno jezdem podobna i tak piekna jak na tamtych...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 14:10
Maka lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
MariaAntonina wrote:jestem....już wstawiam
-
nezumi wrote:TAKIE WLOSY? A TERAZ TAKIE RUDE? JESTEM W SZOKU.
nie takie rude długie i zacięłam na krótkie... po poronieniu.. heeeeaniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualnyCzesc fotomodelki! Krew mnie zalewa, ale zyje. Tylko to hujnia takie zycie!
Adminie drogi, jak mi cos z tym postem za ta hujnie zrobisz to pogryze! @ mam wolno mi! Nawet z roboty zwialam! Puscili bez mrugniecia okiem jak zobaczyli ze gryze tynki z bolu!MILA, monaaa85, celia lubią tę wiadomość
-
MA aleeeeeee zmiana
całkiem zupełnie inaczej wyglądasz w tych włoskach i w tych rudych.
no, a ja właśnie przed chwilą znalazłam swoje zdjęcie- nieumalowany i nieuczesany potwór wciągający sernik... Aż się uśmiałam jak je zobaczyłam.
Maka, ja to chyba nie potrafię ograniczyć owu. Codziennie próbuję i jakoś mi nie wychodziA już na pewno z tych pogaduszek tu ciężko mi zrezygnować...
MILA, nezumi lubią tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:TO ja Wam się dziś tu pokaże.. taki prezent od forumowiczki.. a wieczorem usuwam .. wiec można mnie dziś zobaczyć....w całej odsłonie../)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a8ae8fc747458ae.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8354a8712fb1d9da.html
WOWWWWWWW !! ALE LASKA -
biedronka1982 wrote:Czesc fotomodelki! Krew mnie zalewa, ale zyje. Tylko to hujnia takie zycie!
Adminie drogi, jak mi cos z tym postem za ta hujnie zrobisz to pogryze! @ mam wolno mi! Nawet z roboty zwialam! Puscili bez mrugniecia okiem jak zobaczyli ze gryze tynki z bolu!
Biedronka kochana :*********************
biedronka1982, celia lubią tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:nie takie rude długie i zacięłam na krótkie... po poronieniu.. heeee
-
Maria ale to teraz masz czarne krótkie czy teraz masz rude?? bo ja też ruda więc wolę cię w rudych
he he
Biedronka no taki nasz pier.... los , najpierw pół zycia bóli miesiączkowych, a jak dostaniesz porodowych to się dopiero zesraszbiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWpadam na kwadrat, a tu mi sie stary kreci! Zostal w domku bo ma katarek biedactwo! Noz qwa jego mac! Trzymajcie mnie za wlosy, bo krew sie zaraz poleje i to nie tylko ze mnie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 13:11
MILA, Maka, monaaa85, celia, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny