WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaka wrote:No wydatek to jest nie powiem, że nie.. Bo remonty nas ostro wycyckały.. Ale radę damy.
celia lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:On nie mówił, że nie.. Zresztą jeżeli chodzi o te sprawy to ja jestem GURU- słucha mnie..
Ale sama zastanawiam się nad sensem odwiedzin doktorka i zostawienia 200 zł..
Maka ja się zgadzam z dziewczynami, dopóki jest jakakolwiek nadzieja próbujcie. Miesiąc minie szybko i nawet nie odczujesz, że czekaliście, a kto wie co powie doktorek.
Z moich cholernych doświadczeń wynika, że każdy mówi co innego, więc im więcej konsultacji, tym więcej wiesz, choć też większy mętlik masz w głowieNo może któraś diagnoza się potwierdzi
nezumi lubi tę wiadomość
-
celia wrote:Biedrona, toż to jakaś sesja być musiała, zarąbista jesteś
Może jednak zmienię orientację -
celia wrote:Maka ja się zgadzam z dziewczynami, dopóki jest jakakolwiek nadzieja próbujcie. Miesiąc minie szybko i nawet nie odczujesz, że czekaliście, a kto wie co powie doktorek.
Z moich cholernych doświadczeń wynika, że każdy mówi co innego, więc im więcej konsultacji, tym więcej wiesz, choć też większy mętlik masz w głowieNo może któraś diagnoza się potwierdzi
No my słyszymy jedno i to samo.. Ale ja czytam w tym necie i sobie sama ten mętlik robię;p -
nick nieaktualny
-
celia wrote:Nezumi, a Ty? Foteczka jakaś
-
nick nieaktualny
-
Maka wrote:No my słyszymy jedno i to samo.. Ale ja czytam w tym necie i sobie sama ten mętlik robię;p
Ło matko, to się zdarza, że to samo mówią??
U mnie każdy co innego. I wiem jedno, że trzeba się najpierw przygotować, bo w przeciwnym razie głupoty Ci nagadają. I większość najlepiej, by czekała na cud, byle tylko odpowiedzialności nie brać. Konowały !!! Oooo, ulżyło miWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 14:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Ja Cie tez jak dasz foto
biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość