WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
celia wrote:Ale tak swoją drogą zostałam wyrolowana przez biedronkę, miała mi przesłać fotki saute (czyt. bez makijażu, po sprzątaniu garażu) A TU NIC
FOCH !!!
Kurde, faktycznie!!
Biedronka, do raportu! -
nick nieaktualny
-
"To moze po prostu powtorz bete. Albo chociaz zrob test paskowy. Dla pewnosci."
Poleciałam na dół do całodobowej i kupiłam paskowy. Zaraz się zrobi.
"Dlaczego myślisz, że owulka była 1-go??Ani tempka w górze po, ani śluz, ani szyjka, ani test. Za równe masz te tempki, by miała miejsce owulka. Myślę, że spokojnie możesz brać lek."
Ponieważ 3go byłam u gina i powiedział, że jest już po owulce i śluz drugiej fazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 22:24
amela, celia lubią tę wiadomość
-
Unlike wrote:"To moze po prostu powtorz bete. Albo chociaz zrob test paskowy. Dla pewnosci."
Poleciałam na dół do całodobowej i kupiłam paskowy. Zaraz się zrobi.
"Dlaczego myślisz, że owulka była 1-go??Ani tempka w górze po, ani śluz, ani szyjka, ani test. Za równe masz te tempki, by miała miejsce owulka. Myślę, że spokojnie możesz brać lek."
Ponieważ 3go byłam u gina i powiedział, że jest już po owulce i śluz drugiej fazy.
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
biedronka1982 wrote:Yyyy....
Ale ja myslalam, ze o akty chodzilo i czekalabym az sie @ skonczy, by jakis artystyczny zrobic!
To dziś dawaj z mopem przy sprzątaniu a w późniejszym terminie możesz wrzucić jakiego akta z mopembiedronka1982, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:No to z odkurzaczem może być
Albo miotla.
W foty pobawimy sie jutro. Teraz to ja spie, bo tu kurde 24:00 dochodzi,a jutro trzeba wstac i jakos funkcjonowac w tej robocie.
Pa! :*mała_mi lubi tę wiadomość