WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:mi się wydaje ze juz trochę tu jesteśmy i się zżyłyśmy. Kiedy weszła nowa nie potrafiła się odnaleźć o stwierdziła ze spada. Tylko po kiego grzyba takie zagrania? Nie chce to nie pisze. A chciałam zauważyć ze mnie się pierwszej dostalo od misiaczk. Ale jakoś ogarnelam temat. Nikt jej nie zmuszał do udzieania się tutaj.
Tyle mojego zdania.
I ja się tu podpisuję dwiema ryncami i nogami. My się już zżyłyśmy, wstawiałyśmy prawdziwe fotki, a jak ktoś nie ma ochoty może w ogóle nic nie umieszczać. Nic na siłę, a oszustów nie toleruję, więc lepiej, że się sami usuwają.
Wróciłam po kręglach, musiałam nadrobić mnóstwo stron, aż wszystkie się pokładłyAle i tak bez Was bym tu umarła wpatrując się w beznadziejne wykresy tempek. A z Wami te cholerne starania jeszcze mnie nie dobiły
Dzięki kobitki :*******
mała_mi, biedronka1982, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Ja bym chciala, zeby mala_mi zostawila tego awatara na zawsze
awsze!
awsze!
O matko aż tak ci się podobazamierzałam jutro rano usunąć
amela, biedronka1982, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUnlike wrote:mała_mi (przepraszam z góry za spam) zastanawiam się czy beta z 15listopada przy serduszkowaniu 25 września jest pewna na 100%, bo właśnie dostałam napadu alergii, ale boję się wziąć leki, bo są bardzo nie wskazane w ciąży
-
Unlike wrote:mała_mi (przepraszam z góry za spam) zastanawiam się czy beta z 15listopada przy serduszkowaniu 25 września jest pewna na 100%, bo właśnie dostałam napadu alergii, ale boję się wziąć leki, bo są bardzo nie wskazane w ciąży
Znaczy ze owulka była 25.09? Jeśli tak, to beta jest pewna -
nick nieaktualny
-
Unlike wrote:https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/badanie-beta-
hcg,1485,1.html - dziewczyny pomóżcie, błagam
Kochana mi to wygląda na cykl bezowulacyjny. NIe widać serduch, ale skoro robiłaś betkę, to powinna być wiarygodna.
Nie masz żadnych zamienników tych leków? Z jednej strony cuda czasem się zdarzają ...mała_mi, Unlike lubią tę wiadomość
-
biedronke: bete miałam wtedy 1 z groszem, więc coś drgnęło, miałam nadzieję, że jeszcze wzrośnie.
mała_mi: serduszkowanie było 25września-2 października, owulka była 1szego.
Ja wiem, że to brzmi śmiesznie, ale mam jakąś mega wewnętrzną obawę przed wzięciem tego.
"Nie masz żadnych zamienników tych leków? Z jednej strony cuda czasem się zdarzają ..." wlasnie nie mam i boje sie, ze jak mi sie w nocy nasili to mi gardlo spuchnie i sie udusze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 22:13
-
celia wrote:Kochana mi to wygląda na cykl bezowulacyjny. NIe widać serduch, ale skoro robiłaś betkę, to powinna być wiarygodna.
Nie masz żadnych zamienników tych leków? Z jednej strony cuda czasem się zdarzają ...
proszę, to jest wypowiedz auturytetu
Przestudiowala wykres i wszystko wie, a ja się będę namyslaccelia, biedronka1982, amela, Unlike lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUnlike wrote:biedronke: bete miałam wtedy 1 z groszem, więc coś drgnęło, miałam nadzieję, że jeszcze wzrośnie.
Ja wiem, że to brzmi śmiesznie, ale mam jakąś mega wewnętrzną obawę przed wzięciem tego.
"Nie masz żadnych zamienników tych leków? Z jednej strony cuda czasem się zdarzają ..." wlasnie nie mam i boje sie, ze jak mi sie w nocy nasili to mi gardlo spuchnie i sie udusze.mała_mi, amela lubią tę wiadomość
-
Unlike wrote:biedronke: bete miałam wtedy 1 z groszem, więc coś drgnęło, miałam nadzieję, że jeszcze wzrośnie.
"Nie masz żadnych zamienników tych leków? Z jednej strony cuda czasem się zdarzają ..." wlasnie nie mam i boje sie, ze jak mi sie w nocy nasili to mi gardlo spuchnie i sie udusze.
Dlaczego myślisz, że owulka była 1-go??Ani tempka w górze po, ani śluz, ani szyjka, ani test. Za równe masz te tempki, by miała miejsce owulka. Myślę, że spokojnie możesz brać lek.
Ale ja wypiłam piwo i jestem niewiarygodnamała_mi, biedronka1982, Martuśka lubią tę wiadomość
-
amela wrote:jupiiii
aż miło popatrzeć na takie piękne buziaki
Ja chyba głodna się robię, ide po kanapkę !
ja nie mogę! Popatrzyła na mnie i zglodniala : P
Heh, chyba czas do spania...celia, biedronka1982, amela lubią tę wiadomość
-
Ale tak swoją drogą zostałam wyrolowana przez biedronkę, miała mi przesłać fotki saute (czyt. bez makijażu, po sprzątaniu garażu) A TU NIC
FOCH !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 22:20
biedronka1982, nezumi lubią tę wiadomość