WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Alez prosze
hehe
Jutro lece pokazac swoje endo- zobaczymy jak winko podzialaloMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czasem nie ogarniam niektórych ludzi, dorosłych ludzi którzy chcą mieć dzieci (!) a sami się tak zachowują, właśnie kiedyś pisałam z Makaa że na innych wątkach jest ciulato bo siedzom ta zdesperowane baby i sie przzucają objawami, tempkami i tym która wie więcej, przezyła wiecej itp.
a nie tego szukam w ovu. dlatego Malutka dzięki ci za ten wątek bo to jest to czego pragnęłam
TWOJE ZDROWIE!!!MalutkaEve, celia, biedronka1982, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynezumi wrote:czasem nie ogarniam niektórych ludzi, dorosłych ludzi którzy chcą mieć dzieci (!) a sami się tak zachowują, właśnie kiedyś pisałam z Makaa że na innych wątkach jest ciulato bo siedzom ta zdesperowane baby i sie przzucają objawami, tempkami i tym która wie więcej, przezyła wiecej itp.
a nie tego szukam w ovu. dlatego Malutka dzięki ci za ten wątek bo to jest to czego pragnęłam
TWOJE ZDROWIE!!!
to Ania_84 i Celia mnie zmotywowały
IM też polej
muuuuaaaaa :***
jutro Was nadrobię :*celia, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
trzeba zapomniec a zeby zapomniec trezba wypic
i najjesc sie czekolady
MalutkaEve, celia, biedronka1982, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamela wrote:szkoda że jakieś kłótnie na wieczornicy powstały
jakie tam kłótnie! wpadła nowa, była niemiła, nie ogarnęła się i sama się usunęłasama lepiej bym tego nie wymyśliła
mała_mi, celia, biedronka1982, nezumi, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość