WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:Hehe, nie sadze
amela, mała_mi, biedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem aż mnie głowa boli.
Ania_84, biedronka1982 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Ania napisałam, ale dochodziłyście kto kasuje posty.
Ania_84, biedronka1982 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
mi się wydaje ze juz trochę tu jesteśmy i się zżyłyśmy. Kiedy weszła nowa nie potrafiła się odnaleźć o stwierdziła ze spada. Tylko po kiego grzyba takie zagrania? Nie chce to nie pisze. A chciałam zauważyć ze mnie się pierwszej dostalo od misiaczk. Ale jakoś ogarnelam temat. Nikt jej nie zmuszał do udzieania się tutaj.
Tyle mojego zdania.
amela, biedronka1982, paszczakin, nezumi, kierzynka, cedr697, Martuśka lubią tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Ania napisałam, ale dochodziłyście kto kasuje posty.
-
mała_mi wrote:mi się wydaje ze juz trochę tu jesteśmy i się zżyłyśmy. Kiedy weszła nowa nie potrafiła się odnaleźć o stwierdziła ze spada. Tylko po kiego grzyba takie zagrania? Nie chce to nie pisze. A chciałam zauważyć ze mnie się pierwszej dostalo od misiaczk. Ale jakoś ogarnelam temat. Nikt jej nie zmuszał do udzieania się tutaj.
Tyle mojego zdania.
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
okej dziewczyny ja jednak dzis nie podołam ide sie polozyc bo moje jajniory nie daja mi wysiedziec ;/
Buziakuje i trzymajcie sie cieplutkoamela lubi tę wiadomość
-
amela wrote:kurde to mnie musiało ominąć to, a co Wam poszło ?
Na samym początku pytała czemu Malutka nie prowadzi wykresu , ja jej coś odpisalam, ale chyba nie zczaila ze to w takim żartobliwym tonie i wyjechała na mnie. Wiec dyplomatycznie się wycofalam i od tamtej pory jakoś unikalam dyskusji z nią.
Ale bylo minęło
Może mi która przyniesie wina, bo mi się nie chce na dół iść... 16 schodoofamela, biedronka1982, celia lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Na samym początku pytała czemu Malutka nie prowadzi wykresu , ja jej coś odpisalam, ale chyba nie zczaila ze to w takim żartobliwym tonie i wyjechała na mnie. Wiec dyplomatycznie się wycofalam i od tamtej pory jakoś unikalam dyskusji z nią.
Ale bylo minęło
Może mi która przyniesie wina, bo mi się nie chce na dół iść... 16 schodoof
dokładnie
ja Ci mogę oddać moją buteleczkę
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny