WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nezumi wrote:u nas tez ful śniegu a mój małzonek nie raczył mi jeszcze opon na zimówki zmienić
tak sie dzis wkurwilam że szok. zreszta przed chwila
wiesz, jak się mieszka we wsi i to jesce górolskiej, to cza łopony zawczasu zmienićnezumi, kierzynka, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:wiesz, jak się mieszka we wsi i to jesce górolskiej, to cza łopony zawczasu zmienić
mała_mi, MILA lubią tę wiadomość
-
cedr697 wrote:mi to ty góralka jesteś? ale ci zazdroszcze lubię góry
Ja tezgóry lubię
jak znajdę ten cholerny kabel to wam wstawie widok z okna mojej sypialnipiękne Tatry
Ale chętnie bym się wymieniła na jeden miesiąc z ktoras i pojechała nad morze pomieszkać
Dobra, teroz to juz ido
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 08:57
MILA lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Ja tez
góry lubię
jak znajdę ten cholerny kabel to wam wstawie widok z okna mojej sypialnipiękne Tatry
Ale chętnie bym się wymieniła na jeden miesiąc z ktoras i pojechała nad morze pomieszkać
Dobra, teroz to juz ido -
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:ja uciekam do garów! może by dzisiaj gołąbków zrobił.
Później wam wrzuce jakiego pokemona. co by dzieci cukru nie wyjadały
Ja robię pierogi ruskie
Nezumi, nie bój żaby, mnie się tak szybko nie pozbędziecie
Paaaaaabiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
dobra zaznaczam dziś nerwowośc bo mnie roznosi, wsyzstko mnie drażni i kurwami rzucam!
-
Ja na kompa wejść musiałam.
Z dziadkami sobie nie wyjaśniłam, wzięłam wolne bo napuchnięta jestem jak chomik, całą noc ryczałam. A dziś czekam na znajomych mają mi przyjechać zamek w drzwiach zmienić i nie chce żeby zaś dziś weszli i coś zrobili.
Najlepsze, że psa mojego mi jednego nakarmili smakołykami których nie może.. a ja w nocy głupia na ludzi na osiedlu się wściekałam, że wyrzucili jakieś paskudztwo i młody zeżarł ( co mu się nie zdarza !) i jechałam na nocną wizytę u weta na płukanie żołądka, rtg i usg..wydałam więcej niż ta pieprzona pralka jest warta
MILA lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
Ktoś mnie lajknął 1000 raz
kto chce nagrodę
?
MILA, nezumi, biedronka1982, celia lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Ja na kompa wejść musiałam.
Z dziadkami sobie nie wyjaśniłam, wzięłam wolne bo napuchnięta jestem jak chomik, całą noc ryczałam. A dziś czekam na znajomych mają mi przyjechać zamek w drzwiach zmienić i nie chce żeby zaś dziś weszli i coś zrobili.
Najlepsze, że psa mojego mi jednego nakarmili smakołykami których nie może.. a ja w nocy głupia na ludzi na osiedlu się wściekałam, że wyrzucili jakieś paskudztwo i młody zeżarł ( co mu się nie zdarza !) i jechałam na nocną wizytę u weta na płukanie żołądka, rtg i usg..wydałam więcej niż ta pieprzona pralka jest warta
Japoneczka z Porcelany lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Ja na kompa wejść musiałam.
-
nick nieaktualny