WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:A Ciebie Marycha o cos spytam. Jak nie chcesz, nie odpowiadaj. Ale jaki idiota rozwiodl sie z taka fajna babka?!
yyyyyyyyyyyyyyy mnie się zdaje że to M z nim się chciała rozwieść......
MA, popraw, jeśli się mylę.
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:kłeszczyn za 100 punktów: gdzie reszta pań?!?!
Ja studiuje swoje zdjęcia usg, świrując do tego stopnia, że odmierzam linijką wielkość torbieliI zaklinam @ żeby raczyła się pojawić i choć ten problem zdjąć mi z głowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 21:06
-
dobra jestem
musiałam sobie zabiegi upiększajace poczynić
MariaAntonina - brzusio przecudny !!!!! -
nick nieaktualnyUnlike wrote:Ja studiuje swoje zdjęcia usg, świrując do tego stopnia, że odmierzam linijką wielkość torbieli
I zaklinam @ żeby raczyła się pojawić i choć ten problem zdjąć mi z głowy.
Teraz maja dwojke albo juz i trojke. -
biedronka1982 wrote:Moja znajoma miala torbiel, a myslala, ze jest w ciazy. Na ta niby-ciaze zabrala mi faceta. Jakiez bylo moje zdziwienie, gdy po nie przymierzajac gora 10 miesiacach zobaczylam ja na frjdie z synem!
Teraz maja dwojke albo juz i trojke.
biedronka: czekaj, bo się pogubiłamto to w końcu torbiel czy ciąża była? Tylko, że moja jest wielka na jajniku
Endo powiększone więc nawet pytał czy to nie wczesna ciążą, ale szukał długo i jak usłyszał, że ostatnia możliwość była 9tyg. temu to powiedział, że to nie ciąża
-
ktoś tu leje dzisiaj?
-
nick nieaktualny
-
MariaAntonina szczerze powiedziawszy to inaczej sobie ciebie wyobrażałam
ale nie zawiodłam się
-
biedronka1982 wrote:Ulnike: to byla torbiel. Ciaza byla doslownie po chwili.
Celia: pomoglabym, ale mam @
Mala_mi: to samo pomyslalam!
Nezumi: moge lac jak chcesz
O! Dobrze słyszeć takie historię! Bo mi to już ręce opadają czasem. Najpierw PCO, potem torbiel, potem powiększone endo., beta poniżej 1, ale nie 0, więc gin kazał sprawdzać markery, no po prostu mam dość. Jak sobie myślę ile lat takiego chodzenia od jednego do drugiego i dopisywania kolejnych nieszczęść do listy, to mam ochotę wyjechać do Kambodży i schować się przed całym światem.