WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBaseny prysznice. Mam! W pracy co czwartek mam basen ( na forum publicznym nie moge pisac gdzie pracuje). Czuje sie niekomfortowo, gdy starsze kolezanki zerkaja mi miedzy nogi! One takie tradycyjnie zarosniete, a ja co tydzien inny fryz. Pewnie dlatego tak lookaja, ale mnie to krepuje!
nezumi, Unlike, mała_mi lubią tę wiadomość
-
jestem jeszcze
-
A to u mnie wszystkie wygolone na zero moja droga
Dwie mamy takie wyzwolone właśnie co to sobie pod prysznicami omawiają rozmiary, owłosienie i potencjalne ciąże (nigdy nie zrozumiem poruszania takich tematów publicznie), mało tego potrafią odstawić akcje jak rasowa gimbaza: czekamy na trenerkę, a panienka siada na tych takich linkach z kolkami co odgradzają tory do pływania i na cały basen: oh, to działa prawie jak moja nowa kulka do orgazmów!
Dużo śmiechu z nimi, ale z drugiej strony patrzę i napawa mnie to niesmakiem.biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Baseny prysznice. Mam! W pracy co czwartek mam basen ( na forum publicznym nie moge pisac gdzie pracuje). Czuje sie niekomfortowo, gdy starsze kolezanki zerkaja mi miedzy nogi! One takie tradycyjnie zarosniete, a ja co tydzien inny fryz. Pewnie dlatego tak lookaja, ale mnie to krepuje!
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
biedronka1982, mała_mi, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:A tak w ogole to i tam bylo juz i rudo i blond. Heh. Pewnie poza mna gowno to kogo obchodzi, bo wszystkie juz spia. Dobranocek! :*
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982, mała_mi, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Nezumi czemu szacun? Fajna zabawa!
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Tym samym co leb tylko trzeba krocej trzymac.
biedronka1982, mała_mi, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Idz wyskrob resztki. Mowie Ci czad! Stary rzucil sie jak zwierze!