WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycelia wrote:Wiesz, logicznie patrząc, skąpe okresy mogą wskazywać na słabe, cienkie endometrium. Zwróć też na to uwagę. Ja to mam totalnie odwrotnie czasem nawet 8 dni trwają
no mój 7 ale daje popalić moja Mama, Babcia też takie długie miały...
zastanawiałyście się kiedyś nad tym, że nasi faceci to jednak za dobrze mają - zamoczą i ot cała ich robota!
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:nie chcę się tu mądrzyć i pewnie wiele dziewczyn ma skapsze, ale jeśli jest problem z zajsciem w ciążę przy takiej miesiączce, to lekarz powinien zlecić badania w kierunku np. wydolności jajników. no chyba że to u Ciebie np. rodzinne.
na pocieszenie dodam, że ja mam obfite a i tak zajść nie mogę i też mnie pewnie badania niedługo czekają
Wiesz w sumie to juz urodzlam jedno dziecko wiec o niewydolnosci mowy chyba byc nie moze,chyba ze z wiekiem cos sie chrzani,wlasnie czytalam na necie przyczyn moze byc wiele, kuzwa moze trzeba zmienic lekarza czy cus?
Ale robie offtop'a ale tak jakos wyszlo sorry dziewuszki -
MalutkaEve wrote:no mój 7 ale daje popalić moja Mama, Babcia też takie długie miały...
zastanawiałyście się kiedyś nad tym, że nasi faceci to jednak za dobrze mają - zamoczą i ot cała ich robota!
Toż właśnie do tego zmierzało moje pytanie o grupę wsparcia małżów i niemałżów staraczy. Nie potrzebują, bo my całą robotę wykonujemy, ehhh
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:Wiesz w sumie to juz urodzlam jedno dziecko wiec o niewydolnosci mowy chyba byc nie moze,chyba ze z wiekiem cos sie chrzani,wlasnie czytalam na necie przyczyn moze byc wiele, kuzwa moze trzeba zmienic lekarza czy cus?
Ale robie offtop'a ale tak jakos wyszlo sorry dziewuszki
jak jesteś już Mamą to bym sie tak nie przejmowała, że cos jest nie tak, ale skorzystać z porady innego lekarza zawsze możesz, to Cie tylko upewni, że nie ma sie o co martwić :* -
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:to wysyłam linka
http://demotywatory.pl/3871591
Ty wiesz, że masz rację, tyle , że ze mną problem ma wino. No gdzie się wieczorem nie odwrócę, to ono jest. Co więcej, dziś nawet stało z zakrętką, żebym nie musiała się męczyć z korkiem
I jak tu żyć?biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobre faktycznie o nas,a ty biedroneczko nasza nie marudz tylko przechylaj kielona juz przepraszalam za offtop'a chcesz zebym na kolana padla? Szkoda ze nie mam fajnych emotionek to bym kleknela przed toba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 21:24
biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny