WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem ale tylko na chwilke bo jestem u tesciow i mecze sie z tableta corki pisac'masakra jakas nie da sie tak niestety ,a poza tym doszlam do szokujacego wniosku nie malam owu przez ketonal o ja glupia taka gdzie ja mialam rozum,ja sie pytam i teraz wszystko jasne,no chyba ze bedzie psikus od natury w co szczerze watpie
Bede rycec buuuuuuuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 20:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:Jestem ale tylko na chwilke bo jestem u tesciow i mecze sie z tableta corki pisac'masakra jakas nie da sie tak niestety ,a poza tym doszlam do szokujacego wniosku nie malam owu przez ketonal o ja glupia taka gdzie ja mialam rozum,ja sie pytam i teraz wszystko jasne,no chyba ze bedzie psikus od natury w co szczerze watpie
Bede rycec buuuuuuuuuu
spokojnie, jeszcze nic straconego :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:spokojnie, jeszcze nic straconego :*
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:Ale myslisz ze owulacja jeszcze moze byc czy co?bo ja obstawialam ze przez mojekrotkie i skape @ milam w 9/10 dc owu czyli jak mialam wodnisty ,nie wiem mam dola wypijcie za psikusa natury dla mnie,bo ja nawet wypic nie moge ale zonk
właśnie ta skąpa @ trochę zmyla i tempka troche szaleje. może w tym nieporządku żołnierzyk dotrze gdzie trzeba nie brałabym za bardzo do siebie wykresu Izka :* -
nick nieaktualny
-
Wiesz co,no juz jais dluzszy czas,zastanawiam sie czy nie od czasu wymrazania nadzerki,lekarz twierdzi ze taka moja uroda i ze powinnam sie cieszyc,bo inne dziewczyny mi by zazdroscily ale ja mam watpliwosci chyba zrobie jakies badania bo mnie zaczyna to porzadnie martwic,a co ty bys sugerowala tzn badania na co bym mogla zrobic? Bo ja nie mam zielonego pojecia o tym...
-
No to i ja się melduję z winkiem na zakrętkę
Jaki dziś temat przewodni?
A wiecie co sobie pomyślałam. Czy a jeśli nie to dlaczego nasze nie lub/i małże nie mają takiej grupy wsparcia? Ja wiem, że nie muszą mierzyć tempki, ale info o żołnierzach mogliby wymieniać, hę
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:Wiesz co,no juz jais dluzszy czas,zastanawiam sie czy nie od czasu wymrazania nadzerki,lekarz twierdzi ze taka moja uroda i ze powinnam sie cieszyc,bo inne dziewczyny mi by zazdroscily ale ja mam watpliwosci chyba zrobie jakies badania bo mnie zaczyna to porzadnie martwic,a co ty bys sugerowala tzn badania na co bym mogla zrobic? Bo ja nie mam zielonego pojecia o tym...
nie chcę się tu mądrzyć i pewnie wiele dziewczyn ma skapsze, ale jeśli jest problem z zajsciem w ciążę przy takiej miesiączce, to lekarz powinien zlecić badania w kierunku np. wydolności jajników. no chyba że to u Ciebie np. rodzinne.
na pocieszenie dodam, że ja mam obfite a i tak zajść nie mogę i też mnie pewnie badania niedługo czekają -
nick nieaktualnycelia wrote:No to i ja się melduję z winkiem na zakrętkę
Jaki dziś temat przewodni?
A wiecie co sobie pomyślałam. Czy a jeśli nie to dlaczego nasze nie lub/i małże nie mają takiej grupy wsparcia? Ja wiem, że nie muszą mierzyć tempki, ale info o żołnierzach mogliby wymieniać, hę
musimy koniecznie zmienić temat bo zaczęły sie ciężkawe tematy a przy alko to nie wskazane
popijam pyszne winko i jest naprawdę dobrze -
nick nieaktualny
-
izabelka04 wrote:Wiesz co,no juz jais dluzszy czas,zastanawiam sie czy nie od czasu wymrazania nadzerki,lekarz twierdzi ze taka moja uroda i ze powinnam sie cieszyc,bo inne dziewczyny mi by zazdroscily ale ja mam watpliwosci chyba zrobie jakies badania bo mnie zaczyna to porzadnie martwic,a co ty bys sugerowala tzn badania na co bym mogla zrobic? Bo ja nie mam zielonego pojecia o tym...
Wiesz, logicznie patrząc, skąpe okresy mogą wskazywać na słabe, cienkie endometrium. Zwróć też na to uwagę. Ja to mam totalnie odwrotnie czasem nawet 8 dni trwają