WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
izabelka04 wrote:no ja przytyłam 27 kg wyglądałam jak jakaś boja
masakra
tym razem sobie na to nie pozwolę,gdyż bardzo trudno mi się zrzucało,naszczęście teraz jest sopko choć przytyłam ostatnio 3kg bo we wrzesniu rzuciłam palenie ze względu na starania
Iza ja też paliłam przed poprzednią ciążą i to przybieranie na wadze to też z tego było ze rzuciłam
Teraz jeszcze pale ale mam zamiar rzucić choć cięzko ....ale wiem że gdybym zaszła to od razu bym odstawiła bo to wiadomo
i pto najlepszy pretekst
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 20:43
-
MILA wrote:Iza ja też paliłam przed poprzednią ciążą i to przybieranie na wadze to też z tego było ze rzuciłam
Teraz jeszcze pale ale mam zamiar rzucić choć cięzko ....ale wiem że gdybym zaszła to od razu bym odstawiła bo to wiadomo
i pto najlepszy pretekst
mi było niedobrze po fajkach i dlatego rzuciłam, paliłam 14 lat z roczną przerwą na ciążę,ale nie bylo aż tak źle bo miałam motywację,ale teraz jak nie wychodzi to coraz częściej myślę o tym że bym zapaliła tak na odstresowanie wkurza mnie to bo zaczyna mi brakować fajekMILA lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:mi było niedobrze po fajkach i dlatego rzuciłam, paliłam 14 lat z roczną przerwą na ciążę,ale nie bylo aż tak źle bo miałam motywację,ale teraz jak nie wychodzi to coraz częściej myślę o tym że bym zapaliła tak na odstresowanie wkurza mnie to bo zaczyna mi brakować fajek
Pierdol starania.. ale nie palizabelka04, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyano tydzień mija, zmęczona po fitnesiku i pracy i zaniepokojona bo w piątek małżyk nasionko do badań oddaje
ale zawsze chętnie tu do Was zaglądamtak na wieczorny relaks
jednym okiem meczyk a drugim w ekran
MILA, celia, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Pierdol starania.. ale nie pal
no właśnie powoli zaczynam to pie****ić wszystko,qrwa napewno jest coś nie tak ze mną i przeczuwam że trzeba będzie ocś leczyć i ch**j bombki strzeli i choinki nie bedzie
-
MalutkaEve wrote:ano tydzień mija, zmęczona po fitnesiku i pracy i zaniepokojona bo w piątek małżyk nasionko do badań oddaje
ale zawsze chętnie tu do Was zaglądamtak na wieczorny relaks
jednym okiem meczyk a drugim w ekran
co za meczyk?
'na dobre i na złe' dzisiaj -
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:no właśnie powoli zaczynam to pie****ić wszystko,
qrwa napewno jest coś nie tak ze mną i przeczuwam że trzeba będzie ocś leczyć i ch**j bombki strzeli i choinki nie bedzie
mam takie same przeczucia do siebieeghh... no ale zobaczymy. co ma być to będzie. na pewne rzeczy nie ma się wpływu
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde zaczynam się stresować.. patrzę teraz na terminarz wizyt u mojego lekarza i jestem w szoku :o w moim mieście na 8 stycznia dopiero :o26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
izabelka04 wrote:no właśnie powoli zaczynam to pie****ić wszystko,
qrwa napewno jest coś nie tak ze mną i przeczuwam że trzeba będzie ocś leczyć i ch**j bombki strzeli i choinki nie bedzie
Izka, weź nie pierdol, bejbe
buziaki dla Ciebie :*******************
A choinka musi byćMalutkaEve, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny