WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja jeszcze nie zaczęłam a już się boję26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
MalutkaEve wrote:a co ja mam powiedzieć? czekamy na pierwsze dziecko.... a tu ani widu ani słychu...
wiem malutka, życzę wszystkim dziewczynom upragnionego dzieciatka ja juz mam jedno i moze taki jest plan abym miala jedno, choc bardzo pragne drugiegoMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Kochane ja zmykam bo jestem padnięta. Wpadłam tylko na chwilkę, żeby Was poinformować co mi doktorek powiedział. Dobranoc kochane :*
Izabelka ja też nie mam nerwów. Dopiero gdy się dowiedziałam co jest nie tak (sierpień) nie becze jak nadejdzie @ i troszkę cierpliwości nabrałam.
Ściskam Was mocno :*izabelka04, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Kochane ja zmykam bo jestem padnięta. Wpadłam tylko na chwilkę, żeby Was poinformować co mi doktorek powiedział. Dobranoc kochane :*
Izabelka ja też nie mam nerwów. Dopiero gdy się dowiedziałam co jest nie tak (sierpień) nie becze jak nadejdzie @ i troszkę cierpliwości nabrałam.
Ściskam Was mocno :*
dzieki maka może i ja dostane w prezencie mikołajowym troszkę cierpliwosci a pod choinke +Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 21:01
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:wiem malutka, życzę wszystkim dziewczynom upragnionego dzieciatka ja juz mam jedno i moze taki jest plan abym miala jedno, choc bardzo pragne drugiego
jak będę mieć jedno to pewnie bede chciała miec kolejnewięc też rozumiem staranka "do pary"
i myślę sobie, że wszystkie sie doczekamy, choć czasem brak już sił...izabelka04, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
izabelka04 wrote:anutka spokojnie .moze bedzie pozna owulka
statystyk anie jest mi przychylna, jestem poza wszystkimi statystycznymi dnaimi na owu i faza leutalna - zwykle 12 dni skróci się niesamowicie jeżeli w ogóle owu będzie. Staram się od 6 cykli i 1 raz taki wybrak bez owu się pojawiłjestem przerażona
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:statystyk anie jest mi przychylna, jestem poza wszystkimi statystycznymi dnaimi na owu i faza leutalna - zwykle 12 dni skróci się niesamowicie jeżeli w ogóle owu będzie. Staram się od 6 cykli i 1 raz taki wybrak bez owu się pojawił
jestem przerażona
spokojnie może nie wszystko stracone :*Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:statystyk anie jest mi przychylna, jestem poza wszystkimi statystycznymi dnaimi na owu i faza leutalna - zwykle 12 dni skróci się niesamowicie jeżeli w ogóle owu będzie. Staram się od 6 cykli i 1 raz taki wybrak bez owu się pojawił
jestem przerażona
Anutka jak ci się faza lutealna skróci? Faza lutealna u konkretnej kobiety trwa zwykle tylesamo dni. Nie ważne czy masz owu 12, 26, czy 18 dnia cyklu. Po owu jest faza lutealna, ona się nie skraca, tylko przez pozniejsza owulke wydłuża ci się cały cykl.
MalutkaEve, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
amela wrote:hej hej
Przyszłam się z Wami Kochane przywitać i ide dziś wcześniej do wyrka bo jakoś zmęczona dziś jestem !
Co dobrego słychać ?
Dobrego to chyba nic
Jakieś smuty dzisiaj tutajamela lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Anutka jak ci się faza lutealna skróci? Faza lutealna u konkretnej kobiety trwa zwykle tylesamo dni. Nie ważne czy masz owu 12, 26, czy 18 dnia cyklu. Po owu jest faza lutealna, ona się nie skraca, tylko przez pozniejsza owulke wydłuża ci się cały cykl.
no bo zwykle mam 30 dniowe cykle i jak owu pojawi się np w 26 dc to pomyślałam, że fl się skróci.
Moje ostatnie fazy leutalne to 11,15,7,12,11 -
nick nieaktualnymała_mi wrote:Anutka jak ci się faza lutealna skróci? Faza lutealna u konkretnej kobiety trwa zwykle tylesamo dni. Nie ważne czy masz owu 12, 26, czy 18 dnia cyklu. Po owu jest faza lutealna, ona się nie skraca, tylko przez pozniejsza owulke wydłuża ci się cały cykl.
drinkniesz ze mną winko Mi?bo się waham
testujemy tego samego dnianie wiem czy zauważyłaś
-
nick nieaktualny