WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
po pierwsze nie wyspałam się.mała_mi wrote:To i ja się przywitam
a na plotki zajrzę za chwilkę 
Nezumi, czemu tragicznie?
po drugie chłop mnie od rana wkurwił.
po trzecie chyba po tych tabletkach na tarczyce - jakoś tak niewyraźnie i słabo.
mała_mi, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja sie e domu obijam
Jus1985, Martuśka lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
opony wymienione
ale ma jakiegoś focha
ech szkoda gadać.
dziękuję za kawunie ale dizś mi jakoś nie wchodzi
mała_mi lubi tę wiadomość
-
PRZYTYŁAŚ!? O NIE! na to sobie nie moge pozwolić... zreszta w ulotce czytałam że zwiększa przemiane materii.... no i nic o takich jak ja mam skutkach ubocznych nie pisalicedr697 wrote:chłopem to sięnie przejmuj bo to taki gadzi gatunek jest.
A co do tabletek na tarczyce to ja jak zaczynałam z nimi to endo kazała mi przez jakiś tydzień brać po pół tabletki 25 bo mogę po nich się gorzej czuć i serducho może troche napitalać i tak miałam przez kilka dni, a potem czułam się dobrze i teraz terz mi nic nie jest tylko trochę przytyłam jakieś 7-8kg (ale to to akurat u mnie na plus)
blech.
-
CześćLucy91 wrote:Dzien doberek

My się chyba jeszcze nie znamy
-
Nezumi wczoraj sie do Was przypaletalam
nezumi, biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
NO WŁAŚNIE CZYTAŁAM! super że macie jeszcze nadzieje. jak dla mnie to najważniejsze walczyć do upadłego. dobrze że poszliście do jeszcze jednego lekarza. oczywiście wierze że się uda, ale gdyby sie okazało ze nic z tego to bedizesz miała pewność i poczucie że zrobiliście wsyzstko!Maka wrote:Dzień dobry :*
Już jestem w pracy... Popijam kawę.
Rano latałam po aptekach i nigdzie nie ma tych tabletek do męża. W ostatniej aptece udało mi się zamówić na jutro po południu.. od soboty zaczynamy kurację

ps. gdzie twoj avatar? -
aaa no mnie wczoraj nie było. najpierw lekarz, potem obiad, potem zakupy (wydaliśmy kupe kasy! na samą spożywkę szok!) a potem byłam tak padnieta że od razu kimanoLucy91 wrote:Nezumi wczoraj sie do Was przypaletalam

fajnie że jesteś
co tam u ciebie?
-
Powolutku
jestesmy 7 miesiecy po slubie i chcemy miec malenstwo 
Akurat mam wolne wiec troche moge popisac na forum wreszcie bo tak normalnie to podczytywalam
nezumi, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
No to gratuluje serdecznie. To ciebie pewnie jeszcze chłop nie wkurza :pLucy91 wrote:Powolutku
jestesmy 7 miesiecy po slubie i chcemy miec malenstwo 
Akurat mam wolne wiec troche moge popisac na forum wreszcie bo tak normalnie to podczytywalam
a ja tak zagląda pomiedzy praca. której dziś jak na złość mam bardzo dużo! akurat jak się źle czuje...
ja to już się ciesze że czwartek jest... jutro piątunio i weekend...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH