WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:Eeeeej, tak mi się zdaje że przy temacie sexu z obcokrajowcami Turków nie było.................
Hahaha widać mnie też wtedy nie było
Jak chodzi o seks z Turkami, cała Europa zna się na tym aż za bardzo, co skutkuję piękną opinią o europejkachMój praktycznie do momentu ślubu i "sprawdzenia" samemu, nie dowierzał, że mogę być jeszcze dziewicą i stale mnie maltretował, że przecież Polki to już po 15,16 lat mają jak aktywnie serduszkują
Na początku zastanawiałam się jak to usłyszałam czy się śmiać, płakać czy dać mu w dziób
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 16:22
Ania_84, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Hello- no ja zaginełam wczoraj w akcji az do dzis
powykorzystywalismy sie nawzajem a dzs mam zamiar to powtórzyc ..a co se bede szczedzic69 napewno wykrzystam dzis
Zalatana dzis jestem ..wczoraj wyłoilam z psiapsiola winsko
nawet chłopów nie poczestowalysmy
bo grali na xboxie
A dzis mam zamiar sie z Wami napicwiec pijmy poki mozemy
izabelka04, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
spać mi się chce...
wyobraźcie sobie że kumpela mi w pracy opowiadała histopię jak to z drugim dzieckiem była w ciąży, a więc:
miała @ jedeń dzień ale słabą, kupiła test i negatyw, za dwa tyg poszła do lekarza (nie robił usg) ale stwierdził ze w ciąży na bank nie jest,ta zaczela zle sie czuc wiec sie umowila na nastepna wizyte za 2 tyg po badaniu stwierdzil ze jest w 8 tyg ciazyale gały zrobiłam jak mi to powiedziala,jak nie wyczul powiekszajacej sie macicy w 6 tyg ????? ja sie pytam ite testy negatywne?????
-
Co do tureckich historii łóżkowych: młodszy brat mojego H. pracuje w hotelu w kurorcie. No i wrócił po sezonie do domu, obity tak, że szkoda słów. No to się pytam przerażona co mu się stało, a mój H. ze śmiechem, że nawet bez pytania wie, że źle ocenił z wyglądu, trafił na małolatę i się tatuś wkurzył jak w krzakach nakrył
I taką oto sobie opinie tam Europejki budują
Izabelka: Macica to niestety nie wszystko, ja mam obecnie tak powiększoną, że pół godziny szukał ciąży, bo był pewny, że coś jest na rzeczy, a okazało się, że to tylko rozbujane hormony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 16:29
-
a ja mam znow ochote na gwałcenie meza , ale on bidulek zmeczony wroci z pracyBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
A z testami tez różnie historie słyszałam: albo, że za mało albo za dużo HCG było. Podobno wystarczy też np. nie odczytać że mają być 2 krople, a nie 4 i już wynik zafałszowany. Testom nie wierzę, robię zawsze betę
Więc wiesz, różne są przypadki. Mam koleżankę, która sobie uświadomiła ciążę końcówką trzeciego miesiąca! Była przez ten czas na wizycie i zrobiła testy, miesiączki miała bardzo skąpe, ale mówi, że u niej często były skąpe, więc dopiero jak zupełnie ustały skierowali ją w końcu na USG
Cholera, właśnie sobie uświadomiłam, że w Turcji na betę nie pójdę, będę musiała wziąć zapas testówWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 16:35
-
To ja opowiem wakm historie mojej kolezanki ktora ma juz 4 letnia corke - spozniala jej sie @ tydzien zrobila test negatyw - no to czekala dalej po tygodniu od tego testu zorbila znowu wyszła druga kreska blada - i to dopeiropo jakims czasie - poszla do gina okazalo sie ze jest w ciazy
izabelka04, Unlike, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Lucy91 wrote:cala torba testow
Z moją schizą na tym tle, to pół walizki wyładuję
Kurczę muszę pokazać te historie mojej przyjaciółce, która twierdzi, że odwalam histerię, bo zawsze test będzie wiarygodny w czasie miesiączkiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 16:49
-
nick nieaktualny
-
A jak chcecie sie posmiac to wam opowiem jaka jestem durna
Ostatnio zrobilam kilka badan - i stwierdzam ze człowiek to jednak głupi jest
wszystkie wyniki ksiazkowe tylko jeden mialam podwyzszony limfocyty % norma to 42% a ja mialam 47,2 ... no wiec wujek google i co wyczytalam podwyzszone limfocyty moga byc objawem bialaczki, zapalewnia staww itp itd .. no to heja przestraszona lece do lekarza .. a lekarz do mnie Pani Aniu - zapewn e pani wygooglowala i juz pani mysli ze cos jest nie tak - jak si okazalo wystarczy lekkie przeziebienie i juz wsiopodskakuje - wszystko inne wnormie i powiedzial ze jakby bylo okol 80% to wskazywalo by ze cos moze byc nie halo a dodatkowo szereg innych morfologicznych wynikow byłby zły ..jak wyszlam to zaczelam sie tak smiac sama z siebei ze po rpostu ludzie patrzyli sie jak na idiotkedzis wrzucam na luzik
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A myslalam ze rozpoczne nowa str - a tu mnie wyprzedzilas bo ja sie jesczze zalapalam na poprzednia
cedr697 lubi tę wiadomość