WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Zaraz sie rozplacze, bo tylko trzech facetow mialam!!!!! Buuuuuuuuuuu!!!!!!!!!
Pierdol to. I pomyśl że inne wpadły za pierwszym razem, hajtnęły się i tyle miały z młodości... Kurwa napisałam ale nie wiem co gorsze....biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:a kobiety to juz w ogole nigdy nie mialam.
Alez ja jestem niedoswiadczona i niewinna!
ty niewinna huhuhuhuhuh
ale kobiety też nie miałam ale mogłoby być ciekawiebiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
A ja mialam tylko mojego M
i wcale a wcale nie zaluje
bo jak na to popatrze teraz z dala - to ci faceci z ktorymi gdzies tam byla mozliwosc nie byli tego warci
biedronka1982, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maka wrote:Pierdol to. I pomyśl że inne wpadły za pierwszym razem, hajtnęły się i tyle miały z młodości... Kurwa napisałam ale nie wiem co gorsze....
ej, ej, ja wpadłam
ale się nie hajtłam jeszcze z brzuchem, chwilę nam zeszło.
a młodość(qrwa jak to brzmi, jakbym osiemdziątkę miała) mi minęła z dzieciem, ale kolorowobiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:ej, ej, ja wpadłam
a młodość(qrwa jak to brzmi, jakbym osiemdziątkę miała) mi minęła z dzieciem, ale kolorowomała_mi lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A ja mialam tylko mojego M
bo jak na to popatrze teraz z dala - to ci faceci z ktorymi gdzies tam byla mozliwosc nie byli tego warci
może Aniu to lepiej mieć jedynego, bo wtedy nie możesz porównywać i wierzysz że tak doskonale może być tylko z tym jedynym...biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A ja mialam tylko mojego M
biedronka1982, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:ej, ej, ja wpadłam
a młodość(qrwa jak to brzmi, jakbym osiemdziątkę miała) mi minęła z dzieciem, ale kolorowo
No i chyba tego Ci bardziej zazdroszczę niż tych moich historii..biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o ja nie mogę czeeeego?
matury z brzuszkiem? nieprzespanych nocek przez naukę i dziecko? proszenia mamusi co by z małą została żebym się mogła edukować dalej albo wyszumieć na imprezach?
nooooooooo ale z obecnego punktu widzenia, nie żałuję. Swoje przeżyłam, teraz się ustatkowałam i jakoś wpaść nie mogę tera....biedronka1982, izabelka04, Maka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:ej, ej, ja wpadłam
a młodość(qrwa jak to brzmi, jakbym osiemdziątkę miała) mi minęła z dzieciem, ale kolorowo
ja też wpadłam ale ślub był już zaplanowany na za 2 miesiące więc nie było sensu odwoływać...biedronka1982, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:No akurat Ani i Kajoni nie zazdroszcze. Trzy to lepiej niz jeden, w kazdym razie dla mnie. Nie musze porownywac bo i tak wiem, ktory jest najlepszy!
ja to się po prostu wcześnie z moim poznałam, zakochałam i świata poza nim nie widziałambiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:o ja nie mogę czeeeego?
matury z brzuszkiem? nieprzespanych nocek przez naukę i dziecko? proszenia mamusi co by z małą została żebym się mogła edukować dalej albo wyszumieć na imprezach?
nooooooooo ale z obecnego punktu widzenia, nie żałuję. Swoje przeżyłam, teraz się ustatkowałam i jakoś wpaść nie mogę tera.... -
nick nieaktualny