WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nezumi wrote:e to ty fajną pracę masz
może macie jakiś nabór?
detektor mi dziś oznajmił że jeżeli jestem w ciąży to terst wyjdzie na 18% a urodze 13 sierpnia! wiec ciotki szykujcie się
Nie narzekam;p Naboru nie ma ale jak będzie będę trzymała miejsce w końcu kadrowa też ma coś do powiedzenia w tej kwestii ;p
Szykujemy i zbieramy kasę na wózeczek ;p :*
nezumi lubi tę wiadomość

-
czyli że mam chody u kadrowej? no to super. bo u nas będą zwolnienia :pMaka wrote:Nie narzekam;p Naboru nie ma ale jak będzie będę trzymała miejsce w końcu kadrowa też ma coś do powiedzenia w tej kwestii ;p
Szykujemy i zbieramy kasę na wózeczek ;p :*
Maka lubi tę wiadomość
-
MILA, mała_mi lubią tę wiadomość
-
mam pytanie. potraficie wejść na wykres AMELI????? bo ja próbuje od kilku i dni i za każdym razxem bład mam
-
;(MILA wrote:ja tam wchodzę normalnie

-
hej laski
co słychować?
dziś wieczorem i jutro pewnie mnie nie bedzie bo mam dwie imprezy, jedną andrzejkowa a drugą u koleżanki. Także wypijcie tu za mnie i pamiętajcie o mnie
buziaczki dla Wszystkich
Nezumi Kochana nie mam pojęcia dlaczego nie możesz wejść do mnie, dziwne !
nezumi, mała_mi lubią tę wiadomość

http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
imprezowiczka! no to sie będzisz musiala tłumaczyć podczas odmawiania alkoamela wrote:hej laski
co słychować?
dziś wieczorem i jutro pewnie mnie nie bedzie bo mam dwie imprezy, jedną andrzejkowa a drugą u koleżanki. Także wypijcie tu za mnie i pamiętajcie o mnie
buziaczki dla Wszystkich
Nezumi Kochana nie mam pojęcia dlaczego nie możesz wejść do mnie, dziwne !
-
Dzien doberek

Ja własnie popijam kawke
i poczytuje co tam naskrobałyscie 
Kocica mi lezy na kolanach i mruczy
full relaks - no ale zaraz trzeba wziasc sie do pracy
nezumi, celia, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
no mi tu tylko drukarka warkocze :pAnia_84 wrote:Dzien doberek

Ja własnie popijam kawke
i poczytuje co tam naskrobałyscie 
Kocica mi lezy na kolanach i mruczy
full relaks - no ale zaraz trzeba wziasc sie do pracy 
Ania_84, Maka lubią tę wiadomość
-
Własnie musze kupic toner do mojego bydlecianezumi wrote:no mi tu tylko drukarka warkocze :p
nezumi lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:no mi tu tylko drukarka warkocze :p
Mi tak samo.. ale jeszcze tylko 3,5 h
Muszę robić listę zakupów, bo trzeba tygodniowy zapas zrobić. Ostatnio jechaliśmy po chleb, wędliny i jeszcze coś ... i to "coś" było w chooj drogie bo prawie 4 stówki zostawiliśmy. ;/
Ania_84 lubi tę wiadomość

-
Ja ostatnio zrobilam liste zakupow - to jak moj ja zobaczyl to tylko powiedzial - no nie - co ja wielblad ze mam to wszystko dzwigac - i jeszcze pewnie mam za to zaplacic

Na co moja odp - no pewnie
-
TO TAK JAK MY.Maka wrote:Mi tak samo.. ale jeszcze tylko 3,5 h

Muszę robić listę zakupów, bo trzeba tygodniowy zapas zrobić. Ostatnio jechaliśmy po chleb, wędliny i jeszcze coś ... i to "coś" było w chooj drogie bo prawie 4 stówki zostawiliśmy. ;/
ale u nas buło ponad 500....
nie wiem jak to się dzieje, tym bardziej ze nie kupuje takich rzeczy jak proszek do prania i inne art. chemiczne no ale nie powiem lubimy sie z męzem porozpieszczac.... dobra kawa i herbata, owocki, rybka taka i siaka i potem się zbiera. ale od nowego roku koniec! wdrażam plan oszczędzania i budżet domowy. -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH