WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nezumi wrote:e to ty fajną pracę masz
może macie jakiś nabór?
detektor mi dziś oznajmił że jeżeli jestem w ciąży to terst wyjdzie na 18% a urodze 13 sierpnia! wiec ciotki szykujcie się
Nie narzekam;p Naboru nie ma ale jak będzie będę trzymała miejsce w końcu kadrowa też ma coś do powiedzenia w tej kwestii ;p
Szykujemy i zbieramy kasę na wózeczek ;p :*nezumi lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Nie narzekam;p Naboru nie ma ale jak będzie będę trzymała miejsce w końcu kadrowa też ma coś do powiedzenia w tej kwestii ;p
Szykujemy i zbieramy kasę na wózeczek ;p :*Maka lubi tę wiadomość
-
MILA, mała_mi lubią tę wiadomość
-
mam pytanie. potraficie wejść na wykres AMELI????? bo ja próbuje od kilku i dni i za każdym razxem bład mam
-
MILA wrote:ja tam wchodzę normalnie
-
hej laski
co słychować?
dziś wieczorem i jutro pewnie mnie nie bedzie bo mam dwie imprezy, jedną andrzejkowa a drugą u koleżanki. Także wypijcie tu za mnie i pamiętajcie o mniebuziaczki dla Wszystkich
Nezumi Kochana nie mam pojęcia dlaczego nie możesz wejść do mnie, dziwne !nezumi, mała_mi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
amela wrote:hej laski
co słychować?
dziś wieczorem i jutro pewnie mnie nie bedzie bo mam dwie imprezy, jedną andrzejkowa a drugą u koleżanki. Także wypijcie tu za mnie i pamiętajcie o mniebuziaczki dla Wszystkich
Nezumi Kochana nie mam pojęcia dlaczego nie możesz wejść do mnie, dziwne ! -
Dzien doberek
Ja własnie popijam kawkei poczytuje co tam naskrobałyscie
Kocica mi lezy na kolanach i mruczyfull relaks - no ale zaraz trzeba wziasc sie do pracy
nezumi, celia, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dzien doberek
Ja własnie popijam kawkei poczytuje co tam naskrobałyscie
Kocica mi lezy na kolanach i mruczyfull relaks - no ale zaraz trzeba wziasc sie do pracy
Ania_84, Maka lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:no mi tu tylko drukarka warkocze :p
nezumi lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:no mi tu tylko drukarka warkocze :p
Mi tak samo.. ale jeszcze tylko 3,5 h
Muszę robić listę zakupów, bo trzeba tygodniowy zapas zrobić. Ostatnio jechaliśmy po chleb, wędliny i jeszcze coś ... i to "coś" było w chooj drogie bo prawie 4 stówki zostawiliśmy. ;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio zrobilam liste zakupow - to jak moj ja zobaczyl to tylko powiedzial - no nie - co ja wielblad ze mam to wszystko dzwigac - i jeszcze pewnie mam za to zaplacic
Na co moja odp - no pewnie -
Maka wrote:Mi tak samo.. ale jeszcze tylko 3,5 h
Muszę robić listę zakupów, bo trzeba tygodniowy zapas zrobić. Ostatnio jechaliśmy po chleb, wędliny i jeszcze coś ... i to "coś" było w chooj drogie bo prawie 4 stówki zostawiliśmy. ;/
ale u nas buło ponad 500....
nie wiem jak to się dzieje, tym bardziej ze nie kupuje takich rzeczy jak proszek do prania i inne art. chemiczne no ale nie powiem lubimy sie z męzem porozpieszczac.... dobra kawa i herbata, owocki, rybka taka i siaka i potem się zbiera. ale od nowego roku koniec! wdrażam plan oszczędzania i budżet domowy. -
nick nieaktualny