WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja bym chciała mieć taka nianie. Nigdy nie nianiowalam
a bardzo dzieci Lubie
Kajoni lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
mała_mi wrote:zapomniałam napisać że to na małą formę- mam taką 25na 25 cm
Kajoni, a ja bym chciała mieć taką nianiędziecku czas urozmaici, a że zabawę mają nie tylko dzieciaki, to co
mała_mi lubi tę wiadomość
-
KAJONI no to super
będziemy się na forum wymieniać wrażeniami z porodówki
Kajoni lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:KAJONI no to super
będziemy się na forum wymieniać wrażeniami z porodówki
taaaaa
już was widzę jak między jednym skurczem a drugim piszecie sobie na owuKajoni, cedr697, nezumi lubią tę wiadomość
-
Kajoni wrote:A czemu by nie? Ja w sumie i tak będę mieć cesarke bo mam pręty w kregoslupie po operacji
no to nie bardzo będziesz pisać w trakcie
w twojej sytuacji będzie planowa cesarka, więc pewnie się nie dowiesz co to skurczeKajoni, nezumi lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:no to nie bardzo będziesz pisać w trakcie
w twojej sytuacji będzie planowa cesarka, więc pewnie się nie dowiesz co to skurczemała_mi lubi tę wiadomość
-
Kajoni wrote:Ciocia mojego męża robiła ciasta, ale zamiast mąki dawała zmielone orzechy włoskie. Tylko to musi być dużo orzechow
u mnie orzechy absolutnie odpadają. mąż i córa alergicy, orzechów niet.
-
paszczakin wrote:hej baby.. u mnie juz weekend- wypralo mnie to IUI emocjonalnie i leżę.. znaczy w domu leze, bo po samej inseminacji lekarz polezec nie dal
a potem sie napije za zdrowie mojego napoczetego dziecka
no to poleż sobie, a my będziemy kciuki trzymać za ciebie i twojego dziecia :*
paszczakin lubi tę wiadomość