WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Nie bylo zadnej wojny. Odmowil mi loda. Tez mu czegos odmowie i bedziemy kwita.
Aha no to nie doczytałam... Myślałam że o coś się pożarliście.. Ja tak mojego nie rozpieszczam... za często.. raz na ruski rok. Więc jakbym mu tylko wspomniała to by w 5 minut był gotowy ;pbiedronka1982, MILA, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Aha no to nie doczytałam... Myślałam że o coś się pożarliście.. Ja tak mojego nie rozpieszczam... za często.. raz na ruski rok. Więc jakbym mu tylko wspomniała to by w 5 minut był gotowy ;p
Maka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Ja tylko mila chcialam byc. Tak, czasem potrafie byc mila!
Niemożliwe!!! Oj to musisz zmienić taktykę chyba;p Bo za takie coś mój 2 tygodnie chodziłby w skowronkach i wygłaszał jaką to ma wspaniałą żonę;pbiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Niemożliwe!!! Oj to musisz zmienić taktykę chyba;p Bo za takie coś mój 2 tygodnie chodziłby w skowronkach i wygłaszał jaką to ma wspaniałą żonę;p
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTekst dnia Wam sprzedam. Mowi kolezanka do kolegi w pracy: "Czy Wy faceci tez chodzicie po basenie razem pod prysznic?" "Tak" "I rozbieracie sie?" "Tak" "Ojej, tylu penisow to bym na raz nie zniosla!"
Na co biedrona sie wmieszala: "A ja bardzo chetnie!"
Ale sie na mnie koles glupio popatrzyl!Kajoni, Czarnula87, MILA, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Hello
u mnie dni plodne i ciche dni
biedronka1982 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.