WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycedr697 wrote:jasne...
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nie wytrzymałam. Musiałam se przerwę w sprzątaniu zrobić...
Biedronka, to ja też z Toba
A propo obiadu, to ja dziś miałam super szybki i super hiper niezdrowy... Frytki z serem zapiekanym
Ale wole żeby się dziecka najadly domowych frytek niż czipsowbiedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:nie wytrzymałam. Musiałam se przerwę w sprzątaniu zrobić...
Biedronka, to ja też z Toba
A propo obiadu, to ja dziś miałam super szybki i super hiper niezdrowy... Frytki z serem zapiekanym
Ale wole żeby się dziecka najadly domowych frytek niż czipsow
A Ty ze mna pod ten prysznic czy do knajpy, bo nie sprecyzowalas? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Domowe frytki wcale nie sa szybkie.
A Ty ze mna pod ten prysznic czy do knajpy, bo nie sprecyzowalas?
Jak nie szybkie- obranie ziemniaków i pokrojemie - 10 min, potem do frytkownicy, kolejne 10 min w ciągu których robię ser i prosze- niecałe pol godz i żarcie gotowe
A ja pod prysznicw końcu seks wczoraj u cb wygrałam
cedr697 lubi tę wiadomość
-
cedr697 wrote:mmm zapiekanny ser... mała zamieniamy się jarzynowa za ser? jarzynowa jest zdrowa
Kochana, jak we wt jarzynowa zrobiłam to my ja wczoraj dojedli(tylko ze drugie bylo).... Ale podzielić się moge, nie ma problembiedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Jak nie szybkie- obranie ziemniaków i pokrojemie - 10 min, potem do frytkownicy, kolejne 10 min w ciągu których robię ser i prosze- niecałe pol godz i żarcie gotowe
A ja pod prysznicw końcu seks wczoraj u cb wygrałam
Ale ten prysznic to na basenie ze stadem golych chlopow. Piszesz sie?mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:No jak Ty ziemniaki w 10 minut obierasz i kroisz, to ja chyle czola! Tyle to mi zajmuje przypomnienie sobie, gdzie ja zem te cholerne ziemniaki ciepla!
Ale ten prysznic to na basenie ze stadem golych chlopow. Piszesz sie?
jak zimniokow nie ma, to dochodzi kolejne 10 min, co by do tesciowki piwnicy skoczyć...
Alez oczywiście ze się pisze -
nick nieaktualnymała_mi wrote:jak zimniokow nie ma, to dochodzi kolejne 10 min, co by do tesciowki piwnicy skoczyć...
Alez oczywiście ze się piszecedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wezcie mi coś zróbcie żebym juz poszła, bo jak chłop przyjdzie w ten burdel to stwierdzi ze zaś na różowej str siedziałam...
Ale może się mocno zdziwić, bo jeszcze jestem trzezwabiedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość