WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
izabelka04 wrote:spokojnie, może po prostu nie ma możliwości,żeby się odezwać
Wiem, cały czas sobie to powtarzam. Po prostu tak strasznie się martwię. Nie wiem czego się po tym wszystkim spodziewać. U nich nie jest tak pięknie jak u nas, że sobie siedzisz przed namiotem. Niestety, ale ma duże szanse trafić w rejon realnego konfliktu zbrojnego, a wtedy to tu chyba osiwieje. -
nick nieaktualnyUnlike wrote:Bo jest w tym pi***onym wojsku. Pierwszy miesiąc miał być szkolenia, ale zapewniali go, że będzie miał jeden dzień w tygodniu wolny na zadzwonienie czy pójście do kafejki internetowej, bo oni tam nie mają jakiegoś telefonu, żeby to do nich dzwonić, ani widzeń nie mają przez pierwszy miesiąc. Ok, rozumiem, że może nie mieć czasu na skypa. Ale jak znam parę lat, tak nigdy nie zignorowałby mamy i do niej także nie zadzwonił. Martwię się, że dają mu tam strasznie w kość, albo, że traktują gorzej bo jest kurdem, albo...boże mam tysiąc opcji przed oczami.
no to nieźleno nic musisz być cierpliwa, z pewnością jak będzie mógł to zadzwoni :*
-
Unlike wrote:Niestety wojuje. I to w Turcji. Kraju z patologicznym wojskiem, które praktycznie odcina cię od świata. A ja od pana w punkcie wojskowym usłyszałam, że ja w ogóle nie mam prawa widzeń (choć powinnam, bo formalnie mam z ambasady papierek o ślubie), bo nie jestem muzułmanką tylko tanią europejką i mnie nawet na teren nie wpuszczą.
jeju, ale poj***ne. żeby własnego męża nie zobaczyć? rasiści? tania europejka? co to ma w ogóle byćizabelka04, Unlike lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:jeju, ale poj***ne. żeby własnego męża nie zobaczyć? rasiści? tania europejka? co to ma w ogóle być
Niestety, ale największy minus Turcji, to fakt, że dopóki nie przejdziesz na ich wiarę, dla wielu nie istniejesz. Rodzina H. też mnie przedstawia zawsze jako jego dziewczynę, bo dla nich papierek od urzędnika to tylko papierek i dopóki nie będzie muzułmańskiego ślubu ich H. to dalej kawaler
MaultkaEve: Główny powód to fakt, że on, jego ojciec i drugi najstarszy brat w 90% utrzymują dom. Zarabiają na niego, robią przy nim, zajmują się polami. A mój wychowany w małej wiosce z tradycjami się uparł, że on wyjedzie na stałe z kraju tylko z całą rodziną i tylko do kraju, gdzie go nie potraktują jak zera, bo jest arabem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 21:37
-
Unlike wrote:Niestety, ale największy minus Turcji, to fakt, że dopóki nie przejdziesz na ich wiarę, dla wielu nie istniejesz. Rodzina H. też mnie przedstawia zawsze jako jego dziewczynę, bo dla nich papierek od urzędnika to tylko papierek i dopóki nie będzie muzułmańskiego ślubu ich H. to dalej kawaler
MaultkaEve: Główny powód to fakt, że on, jego ojciec i drugi najstarszy brat w 90% utrzymują dom. Zarabiają na niego, robią przy nim, zajmują się polami. A mój wychowany w małej wiosce z tradycjami się uparł, że on wyjedzie na stałe z kraju tylko z całą rodziną i tylko do kraju, gdzie go nie potraktują jak zera, bo jest arabem.
ah to on nie jest Polakiem? wybacz, jestem w tyle z wiadomościami. przykro mi bardzo -
Unlike współczuję ja Cie podziwiam naprawdę. :* tule mocno bo mogę sie domyslac co czujesz. Jak moj rano nie da znaku to mnie się ręce trzesa
ale u mnie sie to konczy za chwilę.
Unlike lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:ah to on nie jest Polakiem? wybacz, jestem w tyle z wiadomościami. przykro mi bardzo
Też by mi się nie chciało tyle stron wertowaćNie, jest Kurdem wychowanym w Turcji i tam mieszkamy jak tylko jest w domu. Teraz jestem w PL, bo on właśnie w wojsku do którego ja i tak wstępu nie mam.
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Ja chce wirusa !26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny