WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:kochana żonka
a czy on to w ogóle docenia? 
wisi Ci dobrą kolację
No mamy umówiony stolik w niedzielę u Włocha
- Już ma być zdrowy do tej pory
hehe, a mnie by tam wystarczyło gdyby znowu mnie przywita nago w drzwiach po którymś zjeździe
Jakas mało wybredna jestem...
mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:gadali że przez zmianę pogody taki cały tydzień ma być - męczący

musimy dużo odpoczywać i relaksować się %
wypije piwko i zasne jak dziecko
dobranoc kochane
MalutkaEve, Amaranta lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
A my włąsnie planowalismy jak wydamy kase - jesli wygramy w totka
hehehe
łooo ale bym miala wyczesany domek 
Lubimy tak z małżem poswirowac
MalutkaEve, Amaranta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała mój podobnie pomyslal - ze zorbiłby na dole mega wyczesany pokoj a sala do bilardda z 2 lodowkami na piwo i ine alkohole .. darta duzy tv i miejscowa do gry w xboxaMalutkaEve wrote:sami musimy spłacać ale jak coś zostanie to czemu nie

ale zrobiłabym jeszcze mega wypasioną piwniczkę z %
-
łoo moj tojest taki ze zaraz by ludziom porozdawal
wiec Mała spoko luz pewnie by sie zgodzil
- juz powiedzial ze dałby rodzcom moim i swoim po milionie no i bratu i siostrze 
a pytam sie go a ja a ja.. a ten wziałbym cie na wycieczke do róznych miejsc
narobilibysmy dzieci
ile by wlazło ;P i dal bym ci jakies kieszonkowe np 50 000 m-c
bo wiecej to jestes w stanie wydac 
a pozniej dodal- ale tak serio serio to zabezpieczyl bym nas i dzieci zeby zyly z odsetek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 21:41
Amaranta, mała_mi lubią tę wiadomość
-
hej laski, widzę że ładnie tutaj fantazjujecie:)
Ja niestety nie mam dzis nastroju, byłam na monitoringu i powiedział mi że owulacji w tym cyklu nie ma!!!! W ogóle wizyta trwała 5 min, traktował mnie jak powietrze i nic więcej nie powiedział tylko to że trzeba będzie łykac tabsy, ale to mi zapisze jak przyjdę na wizytę do przychodni, a i najlepiej po nowym roku bo po co na święta!!!! ;( becze jak bóbr i zmieniam gina -
God, szlag mnie jasny dzisiaj trafił! Przeszłam wszystkie sklepy meblowe w Krakowie i nigdzie nie ma fotelu mniejszych niż 70cm szerokości, na dodatek wszystkie robione z tej obrzydliwej sztucznej skóry. Jakby nikt nigdy nie wpadł na pomysł, ze niektórzy mają małą przestrzeń!!!

-
cześć.
Martuśka
no nie wiem co ci mam powiedzieć. Że będzie kolejny cykl? Żebyś się nie poddawała? A dupa. Wiem jak to brzmi i już sama mam dość tego wszystkiego. Jedno co na pewno ci mogę powiedzieć to to, żebyś lekarza zmieniła. Trzymaj się Kochana
A u mnie już chyba po owu.... Się pospieszyło jajko w cym cyklu, no. Dziś tempka w górze, śluź mega rozciągliwy i plamienie czyli raczej jajecznica już
Tak jakoś mnie to zaskoczyło, bo poprzednio w 15dc było. No trudno, najwyżej mnie krew na święta zaleje 
Co tam u was? w czwartkowy zimowy dzień?
Martuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny