WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
cedr697 wrote:nie no żartowałam. mamy tam rodzinkęwię jak się będziemy wybierać w tamtym kierunku to przysępię i kupie gdzieś we wsi.
nom. albo podjedź do mnie
ty wypijesz śliwkę a ja winko, bo mi śliwki nie przyjmuje
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w związku z uciekającymi piesami...
w tamtym roku na jiesień kupiliśmy suczkę maltańczyka. Małe gówno takie białe włochate. Kiedyś męża nie było 2dni bo wyjechał i ja musiałam ogarniać piec, a to już zima była i mróz wtedy jak skurczybyk, prawie -30... Poszłam sobie do kotłowni, otworzyłam drzwi na zewnątrz bo nakopciłam okropnie i moja psinka rura na pole... To ja za tą mendą lece, w pantoflach i w krótkim rękawku... tak mnie przeciągnęła przez pola przez pół wsi... jakby to kto widział to by na pewno do wariatkowa dzwonił
cedr697, Maka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi ovu znow przesunal owulacje i w dodatku preeemium mi się skonczylo ;(
ja pierdole, co za dzien...Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
A cóż to za słownictwo Maka?

byczyć? opierdzielać się ile sie da, byle gdzie, byle jak, byle by ciepło było!!!!!
Ja właśnie siedze w biurze, sama
Zabralam dzisiaj ze soba babcie, oglada na kompie Ojca Mateusza, a ja widzicie jak pracuje 
Ale przyznam szczerze ze wlazlam na forum po ho ho ho chyba miesiacu
Pozdrawiam was ryjki!!!
celia lubi tę wiadomość
-
Cześć dzieczyny :*
U mnie wpracy jak zwykle im blizej końca roku tym więcej pracy
nie ma szans na opierdalanie się niestety... ale tak sobie podczytuję was po troszku.... -
kalitria wrote:A cóż to za słownictwo Maka?

byczyć? opierdzielać się ile sie da, byle gdzie, byle jak, byle by ciepło było!!!!!
Ja właśnie siedze w biurze, sama
Zabralam dzisiaj ze soba babcie, oglada na kompie Ojca Mateusza, a ja widzicie jak pracuje 
Ale przyznam szczerze ze wlazlam na forum po ho ho ho chyba miesiacu
Pozdrawiam was ryjki!!!
Po śląskiemu to właśnie opierdzielać się ;p A mnie wkurwia koleżanka z naprzeciwka i nie wytrzymam muszę gdzieś wyjść... żeby znowu z rozrywającym bólem łba nie przyjechać do domu..
-
nezumi wrote:Cześć dzieczyny :*
U mnie wpracy jak zwykle im blizej końca roku tym więcej pracy
nie ma szans na opierdalanie się niestety... ale tak sobie podczytuję was po troszku....
Praca w państwówce?? U nas też jest pełno sprawozdań miesięcznych, kwartalnych, rocznych ale dopiero styczeń jest taki przejebany..
-
DOKŁADNIE. u nas zawsze końcówka roku i poczatek - pierwszy kwartał. a potem to już tylko zaległości sie nadrabiaMaka wrote:Praca w państwówce?? U nas też jest pełno sprawozdań miesięcznych, kwartalnych, rocznych ale dopiero styczeń jest taki przejebany..
Maka lubi tę wiadomość
-
jak masz możliwość wyjść to korzystaj ja niestety musze sie męczyc a też najchętniej bym czmychnęła....Maka wrote:Po śląskiemu to właśnie opierdzielać się ;p A mnie wkurwia koleżanka z naprzeciwka i nie wytrzymam muszę gdzieś wyjść... żeby znowu z rozrywającym bólem łba nie przyjechać do domu..
dziś z mężem jedziemy na koncert do europy centralnej w gliwicach. uwielbiam to centrum handlowe
byłaś? -
nezumi wrote:jak masz możliwość wyjść to korzystaj ja niestety musze sie męczyc a też najchętniej bym czmychnęła....
dziś z mężem jedziemy na koncert do europy centralnej w gliwicach. uwielbiam to centrum handlowe
byłaś?
Nie.. w Gliwicach jeszcze nie byłam... Ale po centrach uwielbiam chodzić
W sobotę wybieramy się do Kędzierzyna Koźla... A zwykle odwiedzam Rybnik, Bielsko czy Katowice..
nezumi lubi tę wiadomość

-
no ja też często RybnikMaka wrote:Nie.. w Gliwicach jeszcze nie byłam... Ale po centrach uwielbiam chodzić
W sobotę wybieramy się do Kędzierzyna Koźla... A zwykle odwiedzam Rybnik, Bielsko czy Katowice..
jak my się kiedyś nie klupniemy czołami to będzie dobrze
Maka lubi tę wiadomość