WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChce Wam tylko powiedziec, ze odkad mnie tu z Wami nie ma, moj zwiazek przechodzi druga mlodosc!!!

Tak blisko to chyba nie bylismy nigdy. Wezcie wylaczcie te laptopy, smartfony i tablety, a bedziecie tak szczesliwe jak ja!
mała_mi, MalutkaEve, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:No to skoro jesteście i ja wrzuciłam ciasto do piekarnika, to proszę...:
Przepis na najlepsze na świecie ciasto świąteczne
składniki
1 kostka masła
2szklanki cukru
1łyżeczka soli
4 jajka
1 szklanka suszonych owoców
1 szklanka orzechów
sok cytrynowy
proszek do pieczenia
3-4 szklaneczki dobrej whisky
sposób przygotowania:
Przed rozpoczęciem mieszania składników sprawdź, czy whisky jest dobrej jakości. Dobra...prawda? Przygotuj teraz dużą miskę, szklaneczkę itp. untensylia kuchenne. Sprawdź czy whisky jest na pewno taka jak trzeba...by być tego pewnym nalej jedną szklaneczkę i wypij tak szybko jak to tylko możliwe.
Operację powtórz.
Przy użyciu miksera elektrycznego ubij kostkę masła na puszystą masę, dodaj łyżeszke sukru i ubjaj dalej.
W międzszcie zprawdź czy whisky jest na pewno taka jak czeba.
Najlepiej sklaneczke. Otfórz drugą butelkie jeźli czeba.
Wszuś do miski dwa jajki, obje szklanki z owosami i upijaj je mikserem.
Sprawś jakoź wiski żepy potem gośie nie mufili sze jest trujonca.
Wszuś do miski szyśką sul jaka masz f domu czy so tam masz szysko jedno so, f sumje fcale nie ma snaszenia so fszuśisz! Fypij skok cytrynnmowy....
Fymjeszaj fszystko s oszehami i sukrem fszysko jedno i fszuć monki ile tm masz f domu, osmaruj piesyk masłem i fyklej siasto na plache piesyka. Usaw na 350 stopni, saaaaaamknij źwiszki, Sprawś jakoś fiski sostanej od pieczeni siasta i iś spaś.
SMAECZNEGO
jesteś niemożliwa
-
biedronka1982 wrote:Chce Wam tylko powiedziec, ze odkad mnie tu z Wami nie ma, moj zwiazek przechodzi druga mlodosc!!!

Tak blisko to chyba nie bylismy nigdy. Wezcie wylaczcie te laptopy, smartfony i tablety, a bedziecie tak szczesliwe jak ja!
obrażam się
znaczy że my ci przeszkadzałyśmy
a tak poważnie to Kochana wszystkiego dobrego :***
dużo seksu i zielonych kropeczek :***
tylko jak już zajdziesz to wpadnij się pochwalić :****
MalutkaEve, Unlike lubią tę wiadomość
-
nie szykuje sie tylko przemeczona jestem a im blizej wyjazduizabelka04 wrote:a co tu taka cisza ?????? że japoneczka sie na wyjazd szykuje to rozumiem a reszta????? pewnie przewiazuję się kokardami heheheh

to sie nie chce nakrecac
izabelka04 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Dronka ja tęsknić
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
No to faktycznie pychota. Ja dziś najedzona ze nie ma miejsca nawet na wodę.
Ja robię ciasto czekoladowe bo mój N bardzo lubi, innych nie robię.aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:No to faktycznie pychota. Ja dziś najedzona ze nie ma miejsca nawet na wodę.
Ja robię ciasto czekoladowe bo mój N bardzo lubi, innych nie robię.
mój też łasuch na czekoladowe
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA w ogole to za malo tych serduchow na wykresie. Tylko dwa sie da zaznaczyc! Nam ciagle brakuje drugie tyle!
O innych czynnosciach nie wspomne. Jak tak dalej pojdzie, bede musiala jakies L4 wziac! 
Moj zawzial sie na bicie rekordu!!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 21:03
MalutkaEve, mała_mi, Martuśka, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
No ja mam podobnie. Siedze tylko jak jestem samabiedronka1982 wrote:Chce Wam tylko powiedziec, ze odkad mnie tu z Wami nie ma, moj zwiazek przechodzi druga mlodosc!!!

Tak blisko to chyba nie bylismy nigdy. Wezcie wylaczcie te laptopy, smartfony i tablety, a bedziecie tak szczesliwe jak ja! -
A jestem pozytywnie wkorwiona od wczoraj...wg czy tak można???
moja pidżama w wojownicze żółwie ninja odzwierciedla mój bojowy nastrój.
MalutkaEve lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Jus1985 wrote:No ja mam podobnie. Siedze tylko jak jestem sama
ja też, dlatego rzadziej troszkę zaglądam
a poza tym mniej o ciąży myślę,i nie mierzę tempki,nie badam niczego...tak mi lepiej
a za Wami tęsknie jak nie zagląam
MalutkaEve, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:A w ogole to za malo tych serduchow na wykresie. Tylko dwa sie da zaznaczyc! Nam ciagle brakuje drugie tyle!
O innych czynnosciach nie wspomne. Jak tak dalej pojdzie, bede musiala jakies L4 wziac! 
Moj zawzial sie na bicie rekordu!!!!!!!!!!!!
i tak trzymać Dronka!
u nas też wspaniale
eghhh...jestem jakaś rozmarzona

WOJTUŚ