WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:"ograniczamy"
hahahahaDronka w Waszej "sytuacji" to słowo jest nie na miejscu
izabelka04, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Zas masz racje, ale niestety to prawda. Mojemu naprawde w dekiel odbilo i siedzi z zegarkiem w reku. Gdyby nie te cale regeneracje sracje, tobysmy z tego lozka nie wychodzili jak przez caly tydzien. A tak bida, tylko 2 na dobe od wczoraj!
jakbym nie pracowała 7 dni/tydz. to może też bym tak spróbowała a tak brak zwyczajnie sił....
ale działajcie, kciukam bardzobo za takie poświęcenie należy się nagroda
mała_mi, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:jakbym nie pracowała 7 dni/tydz. to może też bym tak spróbowała a tak brak zwyczajnie sił....
ale działajcie, kciukam bardzobo za takie poświęcenie należy się nagroda
-
nick nieaktualny
-
ja też lecę cobyście mnie do wrzucania fotek nie zmuszały
prawda mała_mi???
ps mała_mi widziałam na wątku grudniowych mamusiek że są dwie mała_mi to chyba jakiś błąd się wkradł prawda??? ty testujesz z nami 20-tego a ona jakos na początku grudniamała_mi lubi tę wiadomość
-
Izka tak, są dwie
poznałam tamta mi na wątku o poronieniach. A na grudniowe kiedyś weszłam, patrzę, a tu serducho przy mała_mi, aż mi się ciepło zrobiło
Ale może i ja się doczekam
Milej nocki wszystkim :*izabelka04 lubi tę wiadomość
-
Widze ze nie tylko ja dzis zle zaczelam - ;/ u mnie nie przespana noc spalam moze pol godziny -masakra jakas chyba to ten wiatr - teraz kawa bo musze pracowac ..;/
paszczakin - nie dobijaj sie tylko powiedz ze dzisny to nowy trend biznesowy - ja jeszcze trzymam kciuki ze sie odbije u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 09:05
-
Hej Kochane
Troszkę mnie nie było... zaległości mam dużo...więc postaram się nadrobić.
Paszczakin ale jeszcze 4 dni więc może to zagnieżdżenie... ? Nie ma się co stresować na razie.. Tak w ogóle to po owuli mogłaś pierdyknąć termometrem... Mniej stresu.
Ja dzisiaj chciałam strajkować... że weekend tak szybko się skończył. I w ramach protestu chciałam wziąć dzień wolnego.. Ale jakoś się zwlokłam, jestem, piję kawę.