WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:no wiesz co
ja jeszcze ze dwoje bym mogła mieć, tylko nie wychodzi za bardzo...Ty masz przynajmniej o tyle dobrze że masz już dwoje. Bo inni nie mają żadnych i też im nie wychodzi. Ja nie wiem. Mnie się podoba model 2+2+2. W sensie rodzice, dwoje dzieci, parka najlepiej i dwa psy
Maka, Unlike lubią tę wiadomość
-
Maka: nie smutaj, on też musi mieć czas, żeby się pozbierać. Wiesz, facetowi jest trudniej, bo my baby sobie możemy tłumaczyć, że przecież wszystko się może zmienić z kolejnym cyklem, że kolejne cykle to nowe szanse, a oni tego nie mają, tylko oparcie w lekach. Jestem pewna, że mu pomogą i będziesz mu mogła wypominać te fochy nad małą fasolinką
-
nick nieaktualny
-
hej laski, jeśli chodzi o cukrzyce to ja mam typu pierwszego czyli na insulinie od 2002 roku.
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:Jak jestem w dom i praca mnie nie goni to też zagladam, ale jak mam nawał roboty to nawet nie włanczam (dobrze napisałam??) ovu żeby mnie nie kusiło.
ja się już nie mogę powstrzymać żeby nie zajrzeć. Czasem nic nie piszę a tylko poczytam. Ale kuknąć muszę
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo tam pracusie? Ja juz nie moge, chodze na rzesach do roboty. Ale warto!
Poza tym chce juz czerwona pionowa kreske na wykresie, zeby sobie wcinac moje tableteczki i przy kazdym pierdnieciu wkrecac sobie ciaze!Lucy91, Kajoni, celia, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Co tam pracusie? Ja juz nie moge, chodze na rzesach do roboty. Ale warto!
Poza tym chce juz czerwona pionowa kreske na wykresie, zeby sobie wcinac moje tableteczki i przy kazdym pierdnieciu wkrecac sobie ciaze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 17:55