WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:u mnie stwierdził ,że nie ma owulacji więc zgłupłam
my na luzaku chcemy podejść do tych starań
ja wezmę w tym 16 dc, podobno mniejsza dawka nie blokuje owulacji
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
DUphaston i luteina jest takze na regulacje cykli - bo jesli jest bezowulacyjny to moze sie przedłuzac dlatego daja duphaston lub lutke zeby wziasc przez 10 dni i po 2- 3 dniach od odstawienia pojawia sie malpa - zazwyczaj
jak tyle zrozumialam z gadki mojego lekarza
-
Ja mam dupka brać 4 msce..albo 326dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:DUphaston i luteina jest takze na regulacje cykli - bo jesli jest bezowulacyjny to moze sie przedłuzac dlatego daja duphaston lub lutke zeby wziasc przez 10 dni i po 2- 3 dniach od odstawienia pojawia sie malpa - zazwyczaj
jak tyle zrozumialam z gadki mojego lekarza
-
nick nieaktualny" W przypadku kobiet cierpiących na anowulację, które nie chcą zachodzić w ciążę, może wystarczyć leczenie hormonalne w postaci cyklicznego przyjmowania progesteronu i progestyn lub hormonalnych środków antykoncepcyjnych." na:
http://parenting.pl/portal/cykl-bezowulacyjny -
nick nieaktualnycelia wrote:Miesiące upływają, robi się coraz zimniej, a Wieczornica wciąż ostoją najważniejszych życiowych kwestii:
sex, alkohol, jedzenie, sex, alkohol, sex ... a siku???
czyż nie to nas najbardziej relaksuje?
witam się miłe Paniecelia, Martuśka lubią tę wiadomość
-
NIby tak -ale widze ze czesc lekarzy daje pomimo wszytsko od 16dc-26dc zeby wychodzil 28dc własnie sie dziwie bo daja pomimo iz nie sparwdzaja czy owulka byla czy nie - moj zawsze mi mowi ze dopiero po owulce ... widac maja rozne podejscia
-
Tak jakaś większa dawka (ileś tam mg) blokuje owu więc działa antykoncepcyjnie.Ale chyba lekarz jak wie, że się staramy chce mi wyregulować cykle nie zablokuje mi owulacji lekami...
Ania_84, biedronka1982 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Tak jakaś większa dawka (ileś tam mg) blokuje owu więc działa antykoncepcyjnie.Ale chyba lekarz jak wie, że się staramy chce mi wyregulować cykle nie zablokuje mi owulacji lekami...
Ania_84, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
jak nic mała mi sie utopiła
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
przygnebia mnie to ze jak wychodzę do pracy jeet ciemno jak wracam ciemno. A teras wstaje grzecznie z psami idę na spacer i do tyry.
Maka lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
💊 Euthyrox N 25 -
Dzień dobry
U mnie tempka w bambuko sobie poleciałaale ..to penwie wina termometru
hihih
zobaczymy moze jutro odbije ;)jakos mi bije - bo myslalam ze jak zobacze jakis spadek to odrazu smutna bede a po mnie to zleciało
i nawet mam dobry humorek
eraz pracaA sobota i niedziela kurs - dzieciaki maja odemnie wolne bo ide sie doszkalac
o płynnosciach finansowych w przedsiebiorstwach
-
Witam Was wszystkie :*
Ja dzisiaj nie do życia, o każdą minutę w łóżku walczyłam jak lwica.. Wczoraj rozmawiałam z mężem... Jest troszkę lepiej. Ale to tylko tyle. Jeszcze temperatura paszczakinki mnie dzisiaj dobiła.Smutno mi.
-
Buuu faktycznie teraz spojrzałam ..kurde jakis dzien spadków chyba ;/
Dobrze ze pogadaliscie przynajmniej sobie troche napewno wyjasniliscie
tez mialam problemy ze wstaniem z wyrka - a od 4 sie budzilam - i wstałam o 9 -
A ja jestem ciągle glodna! Skąd to się bierze!? Tempka może spadła bo w nocy zmarzlas?
jutro podskoczy
ja w robocie. Właśnie "zrobiłyśmy" z małą choinkę na stelażu. Nawet całkiem "nam" to wyszło. Buzi dziewczyny! Cycki do góry!
-
No własnie zmarzłam bo meza nie bylo
hehehe
i ogolnie mam dreszcze jak nie wiem....ale juz dzis mnie rozgrzeje mam taka nadzieje
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:No własnie zmarzłam bo meza nie bylo
hehehe
i ogolnie mam dreszcze jak nie wiem....ale juz dzis mnie rozgrzeje mam taka nadzieje
eh, a co poza tym? Pracujesz w domu czy out?
-
w domku - a pozniej out bo musze FV zawiesc i jechac do przychodni zainstalowac oprogramowanie i takie tam
-
Pozniej mezus mnie odbiera od rodzicow i jedziemy na jakies zakupy D bo znajac zycie to pewnie jak mnie nie bylo od poniedzialku- to wszystko wyjedzone