WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki za Wasze betki kochane!
Ja sie dzisiaj tak strasznie wscieklam, ze chyba wybiore sie z tym na policje. Nim wyjechalam prowadzilam strone i sklepik internetowe, jak wyjezdzalam zostawilam ja pod opieka redaktorek. Teraz sie okazalo, ze zabraly mi wszystkie prawa dostepu, a malo tego podszywajac sie pode mnie przedluzyly umowe na serwer i domene obciazajac mnie kosztami! Rece mi opadly. Zablokowalam im juz dostep dzwoniac do firmy do serwera, a one sobie ot tak poszly na inny serwer jak gdyby nigdy nic. Z moim autorskim pomyslem, moja praca, moim wszystkim! -
Ania_84 wrote:Z góry zakładam ze Ty w ciazy jestes
A na Mała czekamymam nadzieje ze bedzie ładna betka
to se poczekacie
mój chłop jak na złość się spóźnia, a wolę sama przeczytać....
bo jak mi przez tel powie że doopa, to na bank będę ryczeć.
Anulka, przytulam mocno i gratulacje dla siostry
miesiąc przed terminem to dużo, ale ważne że wszystko okej
Unlike, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Spoko jakos sie trzymama
i szczerze mowiac jakos nie jest mi bardzo zle
po prostu mam czekac
moze ten szkrab to znak zebym sie nie martwila i zarówno zrobil mamie niespodzianke ze sie pojawil i druga ze szybciej wypruł
wie cmzoe i ciotka musi wyluzowac
-
mała_mi wrote:mam wyniki
22,2...
niby pozytywnie, ale nie za nisko?
Gratulacje !!!Jest po prostu wcześnie, ważne, że więcej niż 5
Juuuuuuupi, kolejne dzieło wieczornicynezumi, mała_mi, Amaranta, blue00, biedronka1982, MalutkaEve, Kajoni lubią tę wiadomość
-
MOŻESZ! wynik jest pozytywny. teraz tylko sprawdz przyrost i spokojna twoja rozczochrana
mała_mi, Unlike, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskasowało mi się tamto
widziałam wykresik więc dlatego pospieszyłam z gratulacjami
często tu do was zaglądam mimo że maluteńko się odzywam
a betka chyba okinie martw się na zapas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 16:56
mała_mi, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Mała_mi gratuluję :* ściskam :* całuję :*
Aniu Ciebie kochana też ściskam :* całuję :* i gratuluję siostrzeńca :*Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:Mała_mi gratuluję :* ściskam :* całuję :*
Aniu Ciebie kochana też ściskam :* całuję :* i gratuluję siostrzeńca :* -
nick nieaktualnyDziewczyny jak tu miło zajrzeć, tyle dziewczyn zielonych. Z całego serca wszystkim gratuluję i życzę ZDROWEJ spokojnej ciąży
Ania za Ciebie trzymam kciuki żeby jednak się udało trzeba wierzyć póki nie ma krwawienia!!!
Fajnie wchodzić w Nowy Rok z myślą że przyszłe święta spędzicie już w powiększony gronie a i prezentów nie trzeba szukać.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amaranta wrote:
Ania za Ciebie trzymam kciuki żeby jednak się udało trzeba wierzyć póki nie ma krwawienia!!!
może w nastepnym cyklu - ale nie w tym w 14 DPO i wynik <0,1 nie daje nawet cienia nadzieiale spoko luzik ..maluch sie nie dlugo zdecyduje
Amaranta, biedronka1982, Jus1985 lubią tę wiadomość