WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:uwierzcie mi, w niektórych momentach zastanawiam się, czy na pewno chcę jeszcze jedno
własnie sobie śpiewa i maluje farbami
Maka, to coś w sam raz na twoje bielutkie meble
ale mi pachnie.... aż się głodna zrobiłam, a tu jeszcze chwila...
a czy ja wam pisałam że mi się pralka wczoraj zepsuła. Akurat się gwarancja skończyła... i jestem udoopiona
Haha w całym mieszkaniu mam białe więc przed tym będę się broniła jak przed ogniem. A ja razem z Tobą się wścieknę i też bym najchętniej się do łóżeczka walnęła i przespała bo jakoś słabo się czuję... chyba jakieś przeziębienie mnie bierze ;/ A jak wrócę do domu to czeka mnie samotne pieczenie ciasteczek
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Haha w całym mieszkaniu mam białe więc przed tym będę się broniła jak przed ogniem. A ja razem z Tobą się wścieknę i też bym najchętniej się do łóżeczka walnęła i przespała bo jakoś słabo się czuję... chyba jakieś przeziębienie mnie bierze ;/ A jak wrócę do domu to czeka mnie samotne pieczenie ciasteczek
wpadaj do mnie, razem upieczemy
będzie radości i wieeeelkki bajzelMaka, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki!!!! Bardzo mocno :*
Odliczam minuty do wyjścia z pracy... jeszcze 20.
Jestem głodna jak wilk! Na szczęście już wczoarj sobie przygotowąłam pyszną zapiekankę makaronowa dziś tylko podgrzeje
MAŁA - Twoja córcia szaleje... że też nie ma zadnych ekscesów żołążdkowych po takim menumała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNezumi: co do chlopow, to moj odkryl rozowa strone i wzial i tez sie wypowiedzial.
Mala_mi: corke masz super i sciskam za bete. Teraz pewnie chlopaka bys chciala?
Ania, tez za bete kcikam!
MalutkaEve: Ty pijaczko, zazdroszcze Ci, bo ja zas tabsy i abstynencja.
Maka: no jak Ci dziewuchy z Wieczornicy humoru nie poprawia, to ja juz nie wiem?
mała_mi, Ania_84, nezumi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beta <0,1 ale czego sie bylo spodziewac - no coz poki co jest mi dane zostac ciocia
Siostra urodzila chłopca 2,900poki co jest w inkubatorze bo wczesniak ale jest ok
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:beta <0,1 ale czego sie bylo spodziewac - no coz poki co jest mi dane zostac ciocia
Siostra urodzila chłopca 2,900poki co jest w inkubatorze bo wczesniak ale jest ok
Ania_84, Czarnula87, nezumi, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:ale kogo kolezanka pyta? Mala_mi za pare minut dopiero wynik odbiera!
A ja ide cos z wlosami zrobic, do potem!
A na Mała czekamymam nadzieje ze bedzie ładna betka
biedronka1982 lubi tę wiadomość