WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:
i dobrze! przynajmniej będziesz miec pod kontrolą
kciuuuukam bardzo bo ładny wykresik
Japoneczka, a Ty jeszcze nie wyjechałaś do małżyka?
p.s. Dziękuję Mi :*****Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 09:46
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Cześć dzeiwczyny. Nie nadążam za wami na wieczornicy
Jacyś meżczyźni się tu pojawili? Jestem w szoku.
Wybaczcie mi nie wydziedziczajcie ale serio egzystuję tylko między łóżkiem a kiblem z przerwą na prace w której staram się robić jak najmniej na kompie bo mnie mdli od razu
Napiłabym się... pozostaje mi tylko soczek marchewkowy.MalutkaEve, Ania_84, mała_mi, biedronka1982, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynezumi wrote:Cześć dzeiwczyny. Nie nadążam za wami na wieczornicy
Jacyś meżczyźni się tu pojawili? Jestem w szoku.
Wybaczcie mi nie wydziedziczajcie ale serio egzystuję tylko między łóżkiem a kiblem z przerwą na prace w której staram się robić jak najmniej na kompie bo mnie mdli od razu
Napiłabym się... pozostaje mi tylko soczek marchewkowy.
Kochana, ja chętnie się z Tobą zamieniękiedy tylko chcesz
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale jestem matoł.. teraz sie stresuje głupia .. poszlam na ta krew - i przedmna facet pobieral krew na WR i HIV .. no i ja bylam nastepna- i teraz mi sie właczyło glupie myslenie - ale przeciez sobie tlumacze ze uzywaja innych igieł i wogóle .. matko pojebana jestem to nie na moje nerwy
MalutkaEve, Maka, nezumi, mała_mi, biedronka1982, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dziewczyny ale jestem matoł.. teraz sie stresuje głupia .. poszlam na ta krew - i przedmna facet pobieral krew na WR i HIV .. no i ja bylam nastepna- i teraz mi sie właczyło glupie myslenie - ale przeciez sobie tlumacze ze uzywaja innych igieł i wogóle .. matko pojebana jestem to nie na moje nerwy
oszaleje z niewiedzydawaj znac jak tylko bedziesz wiedziec
a zarazic się nie mogłaś, spokojnieMaka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dziewczyny ale jestem matoł.. teraz sie stresuje głupia .. poszlam na ta krew - i przedmna facet pobieral krew na WR i HIV .. no i ja bylam nastepna- i teraz mi sie właczyło glupie myslenie - ale przeciez sobie tlumacze ze uzywaja innych igieł i wogóle .. matko pojebana jestem to nie na moje nerwy
Psychika staraczek jest serio zryta przez to wszystko. Mąż dziwnie wczoraj na mnie patrzył jak się dowiedziałam o tej ciąży żony kuzyna... No jestem pojebana... zamiast się cieszyć.. ryczę.MalutkaEve, biedronka1982, Unlike, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:Kochana, ja chętnie się z Tobą zamienię
kiedy tylko chcesz
ja Ci kochana z calego serca życze żebyś też rzygała z tego upragnionego powodu :*MalutkaEve, biedronka1982, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dziewczyny ale jestem matoł.. teraz sie stresuje głupia .. poszlam na ta krew - i przedmna facet pobieral krew na WR i HIV .. no i ja bylam nastepna- i teraz mi sie właczyło glupie myslenie - ale przeciez sobie tlumacze ze uzywaja innych igieł i wogóle .. matko pojebana jestem to nie na moje nerwy
ja tez ide robić HIV po świętach. Musiałam specjalną zgodę na skierowanie wypisac. Ale warto zrobić więc robie.
-
nick nieaktualnynezumi wrote::* codziennie modlę się żeby to sie nie skńczyło szybciej niż w sierpniu przyszłego roku... do tego czasu mogę rzygać nawet codziennie. a tak serio to nidgy tak się nie cieszyłam jak mi było niedobrze :p
ja Ci kochana z calego serca życze żebyś też rzygała z tego upragnionego powodu :*
dasz radę Maleńka i na pewno wszystko będzie dobrze
po prostu nie ma innej opcji
coraz więcej Dziewczyn z wieczorncy rzyga i to nie przez winonezumi lubi tę wiadomość
-
Aaa..siostra rodzi !!!!!!!!!!!!
a termin miala na 20 styMalutkaEve, nezumi, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Psychika staraczek jest serio zryta przez to wszystko. Mąż dziwnie wczoraj na mnie patrzył jak się dowiedziałam o tej ciąży żony kuzyna... No jestem pojebana... zamiast się cieszyć.. ryczę.
-
wiem dziewczyny ale to juz zboczenie - bo ja dosc duzo mam wspolnego z lekarzami
Maka lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:zawsze możesz mówic że jesteś tak wzruszona wspaniałą wiadomoscią. a tak poza tym to myśle że maz rozumie twój ból.
Ale jedno musicie wiedzieć... WAM kibicuję, wspieram i każdą ciążą tutaj się cieszę.
Kochana mąż w to nie uwierzy, że się wzruszyłam... Ona mi tyle złego uczyniła, zawsze dupę obrabiała... że po prostu nie mam ochoty się cieszyć. A tym bardziej, że u nas w tym temacie taka a nie inna sytuacja. -
gulasik się gotuje, to ja jestem
tak na poprawę humoru:
moje dziecię, lat trzy:
-maaaamoooo, zlób balscyk z uszkami.
-chyba żartujesz, nie ma żadnego barszczyku.
-maaaaamoooooo, ja chcę balscyyyyk!
olałam ją, idę sprawdzić gulasz, ona za mną.
zabrała się za pierniczki, zjadła dwa, stoi koło mnie:
-maaaaamoooo, daj mi ogólka.(ze słoika)
-ogórka będziesz po ciastkach jadła?
-ogóóóóóóólka chcę!
to jej dałam. zjadła, przegryzając piernikiemMalutkaEve, Czarnula87, biedronka1982, Unlike, celia, cedr697, Amaranta lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:gulasik się gotuje, to ja jestem
tak na poprawę humoru:
moje dziecię, lat trzy:
-ogóóóóóóólka chcę!
to jej dałam. zjadła, przegryzając piernikiem
Mała Mi jak ja mam wytrzymać do tej 16?? Wy tu mnie dopiero stresujecieTrzymam mocno póki co :** A mniejsza Mała Mi cudowna... i ja się pytam że niby jakie są minusy posiadania dzieci?? Nie ma.
MalutkaEve, mała_mi, biedronka1982, Unlike lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:gulasik się gotuje, to ja jestem
tak na poprawę humoru:
moje dziecię, lat trzy:
-ogóóóóóóólka chcę!
to jej dałam. zjadła, przegryzając piernikiem
marzę o takim Brzdącusłodziak
mała_mi lubi tę wiadomość
-
uwierzcie mi, w niektórych momentach zastanawiam się, czy na pewno chcę jeszcze jedno
własnie sobie śpiewa i maluje farbami
Maka, to coś w sam raz na twoje bielutkie meble
ale mi pachnie.... aż się głodna zrobiłam, a tu jeszcze chwila...
a czy ja wam pisałam że mi się pralka wczoraj zepsuła. Akurat się gwarancja skończyła... i jestem udoopiona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 11:53
MalutkaEve, Maka, biedronka1982, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:uwierzcie mi, w niektórych momentach zastanawiam się, czy na pewno chcę jeszcze jedno
własnie sobie śpiewa i maluje farbami
Maka, to coś w sam raz na twoje bielutkie meble
ale mi pachnie.... aż się głodna zrobiłam, a tu jeszcze chwila...
a czy ja wam pisałam że mi się pralka wczoraj zepsuła. Akurat się gwarancja skończyła... i jestem udoopiona
no trzeba koniecznie kupić nową, w końcu niedługo będziesz mieć więcej prania