WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
biedronka1982 wrote:Dobra, ide sie naciagac na tym calym fitnessie. Jak wroce, pewnie juz bedzie po imprezie.
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
eeej chyba sobie lampkę wina z radości naleję
a ja jutro chyba na betę jadę. Bo tak sobie pomyślałam że mój lekarz jest w środę, a potem dopiero po nowym roku, więc jakby fasolka była, to chciałabym iść do niego w tą środę...Ania_84, biedronka1982, MILA lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Tempka jest bardzo ładne wiec moze faktycznie lepiej sprobowac
miałam zrobić dopiero po pozytywnym sikańcu, ale po poronieniu boję się strasznie i jakby co, to chciałabym jak najszybciej iść do gina.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 18:44
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Zawsze mi mówil zeby 10 dni wiec w sumie dzis wieczorem powinnam wziasc ostatnia tabl chyba juz ja wezme bo czytam wlasni ze jesli @ ma przyjsc to przyjdzie nawet podczas brania lutki
Ania to tak nie działaLutka podnosi progesteron, a dopiero jego spadek powoduje miesiączkę. Więc tak długo jak ją bierzesz, nie dostaniesz @
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
to czemu pomimo brania lutki mialam tak duze spadki tempk ?? skoro ja podnosi ?? bo ja juz mammetlik w głowie
Zreszta co ma byc to bedzie dzis biore wieczorem ostatnia tabl wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 18:55
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:to czemu pomimo brania lutki mialam tak duze spadki tempk ?? skoro ja podnosi ?? bo ja juz mammetlik w głowie
Zreszta co ma byc to bedzie dzis biore wieczorem ostatnia tabl wieczorem
Zaczęłaś brać po owulce więc miałaś naturalnie podniesiony progesteron. Ten naturalny może spadać i się podnosić, co powoduje skoki temperatur. Ale nawet jeśli spadnie, to podniesiesz go w tym momencie lutką - stąd odbicia w górę.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
jeszcze na dodatek mam stan podgoraczkowy tylko choroby mi brakuje na swieta - ojj mam dzis zly nastroj ..;/
-
Ania_84 wrote:jeszcze na dodatek mam stan podgoraczkowy tylko choroby mi brakuje na swieta - ojj mam dzis zly nastroj ..;/
Ania, to jaką masz teraz tempkę? I gdzie mierzona, a gdzie zawsze rano mierzysz?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Rano zawsze mierze dopochwowo - i teraz dopochwowo mam 37,31 a caly czas siedze a pod pacha- bo nie zabardzo sie czuje mam 37
Na dodatek nic mnie nie boli jak na @ , tylko duzo wodnistego bialego sluzu - serio dziewczyny ja zazynam bzikowac ...
Jak ma przyjsc to niech juz chcoz zacznie sie plamienie .. ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 19:25
-
Ania_84 wrote:Rano zawsze mierze dopochwowo - i teraz dopochwowo mam 37,31 a caly czas siedze a pod pacha- bo nie zabardzo sie czuje mam 37
Na dodatek nic mnie nie boli jak na @ , tylko duzo wodnistego bialego sluzu - serio dziewczyny ja zazynam bzikowac ...
Jak ma przyjsc to niech juz chcoz zacznie sie plamienie .. ;/
to już nie wiem co ci mam powiedzieć...
ja też mierzę dowcipnie, tera mam 37,5
a pod pachą 36,5
nie wiem co to będzie. NIe widzę Twoich poprzednich wykresów, nie wiem z jaką tempką @ była... bo u mnie np ostatnie dwa cykle temp wcale nie spadała, dopiero stopniowo podczas @ i dlatego miałam nadzieję.
ale z drugiej strony, często się czyta że kobiety te najpierwsze objawy ciąży mylą z przeziębieniem/grypą/ogólnym osłabieniem....
doopa doopa doopa
zwariować można, no.... -
Unlike wrote:A ja chyba owulke miałam wczoraj, bo lutke 3 dzień biorę, a dopiero dzisiaj mi tempka skoczyła.
a w jakkim ty celu bierzesz lutkę? bo może coś pominęłam? Bo ty się na razie nie starasz, tak? To lutka czemu? Taka zwykła babska ciekawość... -
mała_mi wrote:a w jakkim ty celu bierzesz lutkę? bo może coś pominęłam? Bo ty się na razie nie starasz, tak? To lutka czemu? Taka zwykła babska ciekawość...
Nie na razie się nie staram, ale ostatnie 2 cykle miałam bezowulacyjne i z dużymi torbielami od niepękniętego pęcherzyka (6.5 na 4.5cm) więc dostałam lutkę na 3 miesiąceWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 19:43
-
Unlike wrote:Nie na razie się nie staram, ale ostatnie 2 cykle miałam bezowulacyjne i z dużymi torbielami (6.5 na 4.5cm) więc dostałam lutkę na 3 miesiące
acha
nim twój chłop wróci, będziesz miała wyregulowane cyjkle jak w zegarku
ja idę do dzieci, może później zaglądnę -
mała_mi wrote:acha
nim twój chłop wróci, będziesz miała wyregulowane cyjkle jak w zegarku
ja idę do dzieci, może później zaglądnę
I o to właśnie chodzi, fundniemy sobie powitalny złoty strzał może hahaha
biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość