WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja sie odstresowalam z mezem
bylismy na pysznym deserze..
Pogadalam z nim i odrazu mi lepiejJus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywróciłam do domu, zrzuciłam majtki i jakoś poszło
nawet niewiele pamiętam, taka faza była po ostatniej w tym tyg wigilii
ale nie mam z kim pogadac bo nobody's home ;P
ale jestem nawaloniamam nadzije ze ten rok się niedługo skończy
Jus1985, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Mila gratulacje !
taaaaka wiadomość
Gdzie Matka Sroka ? :>MILA lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Nasza Dronka
sorki miało być Matka Kwoka
bo są zioła Ojca Sroki
Jus1985 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Witajcie Kochane :* Tylko Wy mi dzisiaj możecie pomóc .... w tym moim podłym nastroju. Wczoraj miałam zły dzień już w pracy... a wieczorem "wspaniała" wiadomość.. żona kuzyna, której nie cierpię jest w ciąży... Ryczałam jak bóbr. Oczy mam spuchnięte... Chyba jestem nienormalna.
-
nick nieaktualny
-
Cześc dziewczynki !!
Batrdzo wszystkim dziękuję !! kocham was i dziękuję za wsparcie przez ten cały czas !!! wspólne biesiadowanie itp itd he he
Powiem wam że najpierw przezywałam stres że nie zajdę a terazżeby było wszystko OK
całuję was wszystkie jak jedną !!!będę wpadać jezeli pozwolicie he he
mała_mi, MalutkaEve, biedronka1982, Jus1985, Kajoni lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:ja też poproszę! i kawę i dziecko
ale mam kaca!! jak ja przetrwam ten dzień....
a powiedz mi Kochana czego ty tak pijesz, jak za dwa dni testa masz robić, hęę?
przyjechałam z miasta właśnie i kawkę zapodałam. Wpadłam tylko na chwilkę sprawdzić czy jakich nowych zielonych widomości ni ma i spadam chłopu strogonowa gotowaćMalutkaEve, MILA, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:Cześc dziewczynki !!
Batrdzo wszystkim dziękuję !! kocham was i dziękuję za wsparcie przez ten cały czas !!! wspólne biesiadowanie itp itd he he
Powiem wam że najpierw przezywałam stres że nie zajdę a terazżeby było wszystko OK
całuję was wszystkie jak jedną !!!będę wpadać jezeli pozwolicie he he
Milcia z pewnością wszystko będzie dobrze
Amela rozpoczęła lawinę fasolek i mam nadzieję, że niedługo lista powiększy się o każdą z NASMILA, nezumi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:a powiedz mi Kochana czego ty tak pijesz, jak za dwa dni testa masz robić, hęę?
przyjechałam z miasta właśnie i kawkę zapodałam. Wpadłam tylko na chwilkę sprawdzić czy jakich nowych zielonych widomości ni ma i spadam chłopu strogonowa gotować
drinkuję bo okazja jest co rusz a fasolki i tak nie ma, brzuch boli na @
tylko czekac jak przylezie pipcia jedna!
a za betę kciukamMILA lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:drinkuję bo okazja jest co rusz a fasolki i tak nie ma, brzuch boli na @
tylko czekac jak przylezie pipcia jedna!
a za betę kciukam
ja tam wierzę że i u Ciebie będzie teraz fasolka :*
MalutkaEve lubi tę wiadomość