WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
biedronka1982 wrote:Jejku, jak tu malpowato sie zrobilo!
A ja tak zrabana po robocie, ze nie wiem, co ze soba zrobic: jesc, spac, dzwonic do mamy? No to wlazlam na Ovu, a jak!
Ja probuje pracowac ale jakos mi to nie wychodziale to co musialam zrobilam teraz herbatka
i czekolada
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja probuje pracowac ale jakos mi to nie wychodzi
ale to co musialam zrobilam teraz herbatka
i czekolada
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Heheh
no to masz spust
ale jak zesz spaliła tyle kalorii to teraz trzeba nadrabiac a dodatkowo robic zapas dla malucha
ale tez bym cos wszamałabiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Heheh
no to masz spust
ale jak zesz spaliła tyle kalorii to teraz trzeba nadrabiac a dodatkowo robic zapas dla malucha
ale tez bym cos wszamała
Albo moze sie zdrzemne?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Dawaj ta salatke. Takam glodna, ze szok!
Albo moze sie zdrzemne?
Idz - przespisz głódabiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:I fitness nie daj Boze przespie. E, lepiej cos zjem!
ja rosół
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje i wzajemnie - zjadlabym nalesnika
Gdzie wszystkie sie podziały - kurde tak ciezko pracuja czy co ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 16:12
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dziekuje i wzajemnie - zjadlabym nalesnika
Gdzie wszystkie sie podziały - kurde tak ciezko pracuja czy co ??
P.S. Jednak nie nalesnik, jednak chipsy z kielbasy! A przegryze ciachem, a co!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sztachnij sie kilka razy
juz ci maluch zachcianki serwuje
biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Dalej cisza, co jest z Wami? Wszystkie albo @, albo zaciazone, nie ma komu pic! Ten watek umiera!
a ja mam chwile zwatpienia... nie wiem czy dzis wieczorem jeszcze brac lutke czy nie .. tempka w sumie spadla wiec chyba nie ma co blokowac @ ....a z drugiej strony nie czuje malpy .. fuck nie trawie takiej niepewnosci ;/ -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Nawet flaszka wystawiona nie poskutkowala
a ja mam chwile zwatpienia... nie wiem czy dzis wieczorem jeszcze brac lutke czy nie .. tempka w sumie spadla wiec chyba nie ma co blokowac @ ....a z drugiej strony nie czuje malpy .. fuck nie trawie takiej niepewnosci ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 17:36
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:A ile dni juz bierzesz? Na mojej ulotce jest minimum 12. Biore w sumie cos innego, ale ma podobne dzialanie. Minimum 12 znaczy dla mnie, ze mozna i wiecej. Tylko ze moje prochy to akurat @ nie blokuja. Nie wiem, zerknij moze w soja ulotke jeszcze?