WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
helołłłł
jak tam dziopki? ja wcinam sandwicha z podwójną ilością sera haha można przecież
nawiązując do Waszych wczorajszych rozmów, to oglądałyście "ocean strachu II" WOW! Beznadziejna nazwa, beznadziejny film, zwątpiłam po kilku chwilach. Mąż obiektywnie stwierdził, że to niskobudżetowy film. Dziękuję za napisanie zakończenia, przynajmniej nie musiałam mordować się do końca.
My za to z mężem oglądaliśmy (i tu ukłon w kierunku Unlike)"Igrzyska Śmierci." Mam nadzieję, że książka lepsza jak film. Strasznie przewidywalny, większość rzeczy które się wydarzyły to przewidziałam jak będzie. Jedynym pozytywnym aspektem, którego niestety było mi trochę mało, był Liam Hemsworthautentyczny braciszek filmowego Thora Chrisa Hemswortha, na którego widok moje
wykonuje lambadę
-
hej.. no u mnie tempka spadla na leb na szyje.. zreszta na co ja liczylam ..;/ ogolnie mam to juz w dupie.. wali juz mnei to wszystko ..
Dobrze ze w tym miesiacu nie bedzie monitoringu bo przynjamneij sie nei bede nakrecala ... -
Ania_84 wrote:hej.. no u mnie tempka spadla na leb na szyje.. zreszta na co ja liczylam ..;/ ogolnie mam to juz w dupie.. wali juz mnei to wszystko ..
Dobrze ze w tym miesiacu nie bedzie monitoringu bo przynjamneij sie nei bede nakrecala ...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hej.. no u mnie tempka spadla na leb na szyje.. zreszta na co ja liczylam ..;/ ogolnie mam to juz w dupie.. wali juz mnei to wszystko ..
Dobrze ze w tym miesiacu nie bedzie monitoringu bo przynjamneij sie nei bede nakrecala ...
Biedactwo... a tak wierzyłam...Ja już też nie mam sił na to staranie. Wkurwia mnie to wszystko...;/ Jak wyniki męża się nie poprawią to chyba się załamie kompletnie;/
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nie wiem czy tempka byla dobra- obudzilam sie o 1 w nocy bol brzucha tak jak zoladek masakra, pozniej o 4 - to mowie 3h zmierze na wszelki wypadek 36,78 , usnelam obudzilam sie o 6 a tam 36,59 teraz zero boli @ , sluz ciagle kremowy i o duzo, a tempka o 10 bo tylko wstalam siku wtedy o 6 37,15 - ja juz nie wiem o co kaman - nic jutro sie okaze czy przyjdzie @
-
Maka wcale sie nie dziwie- ans tez czeka powtorne badanie meza- ehh..ale to juz zorobimy w nowym roku nie chce nam spuc swiat ;/
-
ja czekam na @, chociaż teraz jestem umówiona w piatej do gina więc lepiej żeby nie przyszła bo mi plany pokrzyżuje, musi mi w końcu wyrównać cykl i dopomóc żeby powstała fasolka. ehh jestem już zmeczona...
-
Ania_84 wrote:Maka wcale sie nie dziwie- ans tez czeka powtorne badanie meza- ehh..ale to juz zorobimy w nowym roku nie chce nam spuc swiat ;/
My podchodzimy do badania 27 stycznia... po skończeniu kuracji. Ale nie wiemy jak to wytrzymamy...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:My podchodzimy do badania 27 stycznia... po skończeniu kuracji. Ale nie wiemy jak to wytrzymamy...
No my teraz bedziemy brac mace - zobaczymy czy cos da - bo mielismy zainwestowac w ten profertil czy jakos tak -ale najpierw zaczniemy od macynawet lekarz podpowiedzial nam tak
Tamte wyniki nie byly najgorsze ale nie za piekne - wiec zobaczymy
mojemu dzisiaj nawet stanely lzy w oczach jak zobaczyl negatywny test - bo starsznie sie napalil ...ale djemy sobie teraz faktycznie odpoczynek- brak monitorigu nas troche odstresuje
-
Anutka wrote:dziewczynki... leci @
brzuś boli
bedzie dobrze kochana - ida swieta - troche odstresujcie sie
spedzcie je milusio
buziaki
-
nick nieaktualny