WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien doberek ..
Ja juz z kawka jestem - dzis mi sie troche pospało pozniej musialam zwierzyniec nakarmic wiec wiecie
A wczoraj mialam niespodziewanych gosci i siedzieli do 23 .. -
Ania_84 wrote:Dzien doberek ..
Ja juz z kawka jestem - dzis mi sie troche pospało pozniej musialam zwierzyniec nakarmic wiec wiecie
A wczoraj mialam niespodziewanych gosci i siedzieli do 23 ..
Ale Ci zazdroszczę tego spania... Ja wczoraj do późna piekłam ciasteczka na święta a dzisiaj budzik o 6:30 już mi dupę zawracał..;/ Ale jeszcze tylko 2 dni i weekend.. Choć nie wiem czy taki dobry bo z @ i bólami brzuchaA później cały tydzień wolnego
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
w sumie polozylam sie o 23 - a obudzilam o 7 tyle ze pozniej 1,5 h lezalam
własnie dlatego chialabym zbey juz przyszla- bo chce miec spokojne swieta -
Hej kobiety - zasmarkana zem jest , trzyma mnie qrw.. jakby się rozstać ze mna nie chciały te smary.. co ja za wytwórnie smaru robie ????
Dawno dawno mnie nie było, pracując jakos miałam więcej czasu i jak tu nie isc do pracy, kidy w domu wiecznie cos do roboty jest...no ale jeszcze 1,5 roku baki będę zbijała..
co tam u WAS... bo czytac i nadrabic nie będę - mały skrót poproszę..!!!!!MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Hej kobiety - zasmarkana zem jest , trzyma mnie qrw.. jakby się rozstać ze mna nie chciały te smary.. co ja za wytwórnie smaru robie ????
Dawno dawno mnie nie było, pracując jakos miałam więcej czasu i jak tu nie isc do pracy, kidy w domu wiecznie cos do roboty jest...no ale jeszcze 1,5 roku baki będę zbijała..
co tam u WAS... bo czytac i nadrabic nie będę - mały skrót poproszę..!!!!!
a nic Kochana nie słychać, poza tym że mamy kolejne dobre wiadomości :)mała_mi będzie Mamą
a mnie bolą cycki bo @ idzie...
a smarkami się nie przejmuj, przynajmniej @ nie masz, nie to co MYmała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Ale Ci zazdroszczę tego spania... Ja wczoraj do późna piekłam ciasteczka na święta a dzisiaj budzik o 6:30 już mi dupę zawracał..;/ Ale jeszcze tylko 2 dni i weekend.. Choć nie wiem czy taki dobry bo z @ i bólami brzucha
A później cały tydzień wolnego
a ja jadę na gotowe świętanic mnie nie interesuje
będę tylko jeść pić i spać
ołł jeeeeMartuśka, Maka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Yes - przyszła .. czyli swieta zapowiadaja sie sexownie
bez @
Martuśka, MalutkaEve, mała_mi, nezumi lubią tę wiadomość
-
Ania ja tez teraz z @ ale mąż wraca w sobotę a jej juz nie będzie
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-