WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dlatego takie zgodne bo tyle pojdzie
A ja własnie rozpracowuje programi stwierdzam ze dzis wsio mi dobrze idzie - wchodze w partnerstwo z jednym z wazniejszych producentow oporgramowan
juz sie zakwwallifikowalam teraz tylko szkolenie certyfikat i moge dzialac
biedronka1982, mała_mi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dlatego takie zgodne bo tyle pojdzie
A ja własnie rozpracowuje programi stwierdzam ze dzis wsio mi dobrze idzie - wchodze w partnerstwo z jednym z wazniejszych producentow oporgramowan
juz sie zakwwallifikowalam teraz tylko szkolenie certyfikat i moge dzialac
Nie wiem, o co chodzi z tym partnerstwem, ale podoba mi sie to slowo, wiec masz za to lajka!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
chodzi o współprace z producentami oprogramowan dla placowek med, ja bede szkolila ich z tego zakresu , wdrazala w wojewodztwie i od kazdej licencji bede miala procenty a ze teraz wchodzi dokumentacja medyczna elektornicznie to jest to strzal w 10
A co do partnertwa serduszkowego to jak tylko @ sie skonczy to mam nadzieje nadrohbic swieta i sylwestrabiedronka1982, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:
chodzi o współprace z producentami oprogramowan dla placowek med, ja bede szkolila ich z tego zakresu , wdrazala w wojewodztwie i od kazdej licencji bede miala procenty a ze teraz wchodzi dokumentacja medyczna elektornicznie to jest to strzal w 10
A co do partnertwa serduszkowego to jak tylko @ sie skonczy to mam nadzieje nadrohbic swieta i sylwestraAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Hehe mi tez sie ten drugi bardziej podoba
Ale w zwiazku z tym ze mam zamiar sie rozwijac w 2014 zarowno brzuchalkowato jaki firmowo to mam duzy przyplyw pozytywnych emocjihehehehe
c
jutro ide do siostruni - coprawda malucha jeszcze nie bede mogla zobaczyc bo w inkubatorku jest ale przynjamneij siostre odwiedze
Ciotka musi cos obczaic dla siostrzencanezumi, Maka, biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:A w dupie z garami, na ovu poklikam. Czesc Maka! Widze, zes zarobiona po uszy!
Moze przeszkadzam?
Ty nigdy nie przeszkadzasz;D No zarobionam trochę... w domu to już w ogóle..;/ Nie mam czasu się nawet wysmolić- żeby brzydko nie powiedzieć;]biedronka1982, Malinkowe oczekiwanie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Wynik meczu ja kontra zmywak: 0:0!!!
Meliske se zaparzylam, bo lapy jak chodzily, tak chodza. Co tez brak alkoholu z czlowiekiem wyrabia!
Ty kup naczynia jednorazowe ;] Wypierdzielisz do kosza i spokój;]biedronka1982, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cholera, chłop w pracy dziś wieczorem, rozpalił przedtem w piecu i mówi: tylko nie zapomnij dołożyć za chwilę. No i zapomniałam.... musiałam od nowa rozpalać.
A w ogóle, to jak wchodzę na ovu, to mnie na belly wyrzuca...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:cholera, chłop w pracy dziś wieczorem, rozpalił przedtem w piecu i mówi: tylko nie zapomnij dołożyć za chwilę. No i zapomniałam.... musiałam od nowa rozpalać.
A w ogóle, to jak wchodzę na ovu, to mnie na belly wyrzuca... -
izabelka04 wrote:NO I CHOOJ BOMBKI STRZELIŁ PREZENTU NIE BĘDZIE
NAWET NIE JEST MI PRZYKRO,CZUJĘ SIĘ TYLKO ROZŻALONA