WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:bo mam smaki przed @ jak zwykle ;P
a ja za słodyczami nie przepadam
No coś Ty! Ja nie mogę bez nich żyć! Ja też mam smaki dzisiaj... bułka z serem z mikrofalówki a na to sałatka śledziowa...;] Ja pierdollę ;]MalutkaEve, mała_mi, biedronka1982, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:ohohoh
dajesz Maleńka po całości
ja grzecznie wcinam kanapeczki od małżyka
a na obiad szukam pomysłu, mogą być frytki
Rozkręcam się. Przynajmniej ich nastraszę, że jestem w ciąży i mam smaki, spadam na L4, a wy róbta co chceta ;]
PS: Szef i koleżanka się tego panicznie boi.mała_mi lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:siedzę na OF oraz szukam wakacji na przyszły rok
to dodaje mi sił
Na wakacje raczej nie pojedziemy bo mam zamiar być w ciąży;] Więc ofert nie mam co szukać. Chyba że przestanę żryć jak świnia- co popadnie a nastraszę koleżankę że wylatuję na dłuuugo i może mnie w pięty..MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja sprzątam od rana i gotuje i piore i co tam jeszcze...
Wszystko byle nie myśleć
Ale pewnie nie wytrzymam długo i popołudniu zasiade z kawa przed kompem
późnym wieczorem idę do gina, oczywiście zdam wam relacje, no bo kto mnie tak zrozumie jak nie wy? :*
teraz lece, zaraz mloda ze szkoły wraca.
Maka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Hej
Ja sprzątam od rana i gotuje i piore i co tam jeszcze...
Wszystko byle nie myśleć
Ale pewnie nie wytrzymam długo i popołudniu zasiade z kawa przed kompem
późnym wieczorem idę do gina, oczywiście zdam wam relacje, no bo kto mnie tak zrozumie jak nie wy? :*
teraz lece, zaraz mloda ze szkoły wraca.
Nie przemęczać mi się tam! :*
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Na wakacje raczej nie pojedziemy bo mam zamiar być w ciąży;] Więc ofert nie mam co szukać. Chyba że przestanę żryć jak świnia- co popadnie a nastraszę koleżankę że wylatuję na dłuuugo i może mnie w pięty..
Kochana jak tak będe czekać na dziecko to zamulę w domu i jeszcze deprechę złapię
więc szukam wczasów, a co mi tambyle jak najdalej od PL
Maka lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:Kochana jak tak będe czekać na dziecko to zamulę w domu i jeszcze deprechę złapię
więc szukam wczasów, a co mi tambyle jak najdalej od PL
Może masz i rację. Każdy od tego bajzlu potrzebuje odpoczynku.MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMozecie byc ze mnie dumne! Wlasnie udalo mi sie spierdolic krokiety! Dobrze, ze indyk od wczorajszej kolacji zostal, bo by mi chlop z glodu padl!
Teraz sprobuje pozmywac, co moze byc trudne, bo mi dzis wszystko z rak leci. Ktora obstawia, ile sie talerzy stlucze?Ania_84, Maka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Mozecie byc ze mnie dumne! Wlasnie udalo mi sie spierdolic krokiety! Dobrze, ze indyk od wczorajszej kolacji zostal, bo by mi chlop z glodu padl!
Teraz sprobuje pozmywac, co moze byc trudne, bo mi dzis wszystko z rak leci. Ktora obstawia, ile sie talerzy stlucze?
Jak 2 to będzie dobrze;]