WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Jest to normalne czy mamy troszkę nie teges??
), ze mozg ciezarnej to breja. My jeszcze nie ciezarne, a mozg juz brejowaty! Nie wiem, leczyc to jakos? Czym? Seksem? Winem? Seksem po winie? Winem po seksie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 22:51
Ania1986, Maka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Byl taki artykul na WP (tak, wiem, bardzo "naukowe" zrodlo informacji
), ze mozg ciezarnej to breja. My jeszcze nie ciezarne, a mozg juz brejowty! Nie wiem, leczyc to jakos? Czym? Seksem? Winem? Seksem po winie? Winem po seksie?
To da się wyleczyć. SEKSEM jak najbardziej. Więc ja szykuję psiochę i pakuję się do łóżka...Mam nadzieję, że mąż się postara
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaka wrote:To da się wyleczyć. SEKSEM jak najbardziej. Więc ja szykuję psiochę i pakuję się do łóżka...
Mam nadzieję, że mąż się postara
-
biedronka1982 wrote:Szczesciara! My trojkatow nie lubimy, wiec pije dalej! Niemaz ma piwo, wiec sama nie jestem, to nie jest wiec alkoholizm!
U mnie już ostatki więc... machina ruszyła.. następuje zwolnienie blokady ;] (bęben losujący oczywiście pusty - ale już niedługo) i przez najbliższe 18 dni zamierzam wstawiać serducha w wykresbiedronka1982, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:U mnie już ostatki więc... machina ruszyła.. następuje zwolnienie blokady ;] (bęben losujący oczywiście pusty - ale już niedługo) i przez najbliższe 18 dni zamierzam wstawiać serducha w wykres
Maka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzien dobr dziewczynki
ja niestety choraw sumie tempki nie ma tylko katar i duszacy kaszel no i po jenej stronie tak od ucha d obojczyka boli mnie ten miesen jutro chba pojde do lekarza niech mi cos da ;/
-
Czesc dziewczyny i ja się witam..
wczorajszy dzień bezbo jak ja nie zainicjuje to nie będzie..
Maka i Ania 1986: suki z tych waszych ciężarnych
Dronka: do 2/3 stycznia jestem( w nocy wylatuję i nad ranem w PL będę)
co do oglądaniaja oglądam, macam i marzę
ale mam wymówkę- chrześnice
Anuś tulę niech choroba idzie precz, aczkolwiek.. znam takie co właśnie w czasie choroby zaszły26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Hehe Japoneczko pizyjemy zobaczymy. Poki co ciężko to widze choc ochote mam i jak w miarę funkcjonuje to sobie nie szczedze
-
Jest ochota-jest nadzieja i trzeba się starać
Ja wzięłam dupka.. chyba będę miała przeboje z nim.26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny