WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam dość już, ciągle ja wychodzę z inicjatywą sexu, przytulenia się.. nie wiem czy mój chłop jakiś nieczuły jest chcemy się o dziecko starać..i a to ma być NASZE dziecko a nie moje. Pierdzielę i chyba wolę zabrać książkę do łóżka.. bo nie wiem czy po dupku czy taki dzień ale mi się aż wyć chce. Jeszcze mnie tż ograł w Monopoly i mnie dobił totalnie. A nie chce się rozkleić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 16:48
Maka, Jus1985 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Mam dość już, ciągle ja wychodzę z inicjatywą sexu, przytulenia się.. nie wiem czy mój chłop jakiś nieczuły jest chcemy się o dziecko starać..i a to ma być NASZE dziecko a nie moje. Pierdzielę i chyba wolę zabrać książkę do łóżka.. bo nie wiem czy po dupku czy taki dzień ale mi się aż wyć chce. Jeszcze mnie tż ograł w Monopoly i mnie dobił totalnie. A nie chce się rozkleić..
Oj znam ten ból. Chociaż teraz po tych tabletach (mam nadzieję!) chcica go nie opuszcza i to on łazi za mną z kuśkąJeszcze tylko 17 dni i może się rozochocić
-
nick nieaktualnydziewczyny ja z moim m tez w koncu oszaleje, jak trzeba
to mu sie nie chce , zmeczony i wogule codziennie nie, co drugi dzien tez nie dobrze, a jak tylko dni plodne mina to by mogl codziennie sie gzic, 0 zmeczenia, a chcice ma strszna;/
a decyzja o powiekszeniu rodziny byla obustronna, a teraz odwala..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 16:58
-
Moj tez nie raz ma ten sam problem - teraz daje mu mace i zauwazylam ze chyba zaczyna troche dzialac o jakis ma wiekszy zapal
Choc u nas ja ostatnio mam taktyke ze nie chodze za nim codzienniei udaje ze t zlewam- i o dziwo ... to on teraz chodzi i mrucy
Oki ide zrobic sobie inhalacje .. cholera mnie wezmie..juz zaczela mnie glowa bolec od kaszlu i kataru ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 17:17
Maka lubi tę wiadomość
-
Ja zawsze chciałam chłopa,który będzie dyspozycyjny 24h na dobe... i faktycznie początki takie były... później się coś spartoliło... a teraz..hmmm patrzy na tvn turbo i prosi o seks bo w majtach ciasno.. ;] Zobaczył model za 300 tys zł??
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Maka mam pyt czy Twój chodzi dodatkowo do urologa lub androloga ??
Bo u nas lekarz tylko ograniczyl sie do badnia nasienia izaproponowal suplement -
Ania_84 wrote:Maka mam pyt czy Twój chodzi dodatkowo do urologa lub androloga ??
Bo u nas lekarz tylko ograniczyl sie do badnia nasienia izaproponowal suplement
Tak, był u 3 urologów. Ten ostatni dość taki konkretny i choć nie obiecał za wiele przepisał normalną kurację.. Nie pierdolił jak inni, że tylko in vitro.. -
Własnie my sie zastanawiamy - bo moj gin mowie ograniczyl sie do suplementow ;/
A jak czytalam to pisali ze powinno sie isc do urologa ;/ -
Nie wiem- bo wynikow nam nie pokazano ... powiedzial tylko ze jest kiepsko ..;/ po czym zobaczyl posiew i stwierdzil ze byc moze to wina infekcji.
Nawet nei wiemy czy sie poprawily ;/ bo nie zrobil kontrolnego badania i podelismy decyzje ze po porstu pojdziemy prywatnie zrobic badanie -
Ania_84 wrote:Nie wiem- bo wynikow nam nie pokazano ... powiedzial tylko ze jest kiepsko ..;/ po czym zobaczyl posiew i stwierdzil ze byc moze to wina infekcji.
Nawet nei wiemy czy sie poprawily ;/ bo nie zrobil kontrolnego badania i podelismy decyzje ze po porstu pojdziemy prywatnie zrobic badanie
O kurde... Nie pokazali wyników? To jakoś dziwnie. Jeżeli w posiewie wyszła bakteria to powinien przepisać jakiś antybiotyk.. Tak zrób. Pierw badania a później marsz do urologa
My wiedzieliśmy, w jakim stopniu jest kiepsko. Ale lekarze też nie próbowali się mężem zająć. Cycki opadają.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Znaczy antybiotyk dal .. tyle ze tylko mezowi ;/
efekt po miesecznym ponownym posiewie okazalo sie ze jeszcze jakies sa bakerie - a tm samym u mnie bo mi nic nie dal .. - i tak stracilismy prawie 3 miechy ;/ale posiew wyszeld juz pieknie i u mnie tez wiec teraz tylko powtorka z badania nasienia