WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa była ciocia z wujkiem zobaczyć nasze nowo urządzone mieszkanko... Mama tez przyszła. Otworzyła drzwi do pokoiku, który na razie stoi pusty a jest przeznaczony dla naszego dzieciątka i powiedziała, że tu będzie przychodzić za niedługo... A ciocia mi powiedziała : "wiesz jak mama już marzy o tym dzieciątku". Hmmmmm
No cóż. Ja też.
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Aaa była ciocia z wujkiem zobaczyć nasze nowo urządzone mieszkanko... Mama tez przyszła. Otworzyła drzwi do pokoiku, który na razie stoi pusty a jest przeznaczony dla naszego dzieciątka i powiedziała, że tu będzie przychodzić za niedługo... A ciocia mi powiedziała : "wiesz jak mama już marzy o tym dzieciątku". Hmmmmm
No cóż. Ja też.
oj maka głowa do góry,w końcu przyjdzie ten upragniony czas...wiem,że Ci się teraz wydaję że tylko tak mówię ale będzie dobrze zobaczysz... -
nick nieaktualny
-
Czarnula.. fuuuu
Jus1985 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:No mi trochę też i pomyślałam sobie że tak bardzo się od mężczyzn nie różnimy w budowie
Powaznie!Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:W sumie racja. A lechtaczka to szczatkowy penis tak naprawde. W ogole na poczatku kazdy jest "dziewczynka", peniska widac duzo pozniej, a jadra zostaja w jamie brzusznej na krotko przed urodzeniem jeszcze. Czasami po i chlopca trzeba operowac wtedy. To sie nazywa "niezstapienie jader".
Powaznie!
Dobranoc :-* :-* :-*biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Ja Ci wierze, ale lece umyć zèby i palulu. Dzisiaj mam taki dzień że spać siè chce a nie mogę usnąć masakra.
Dobranoc :-* :-* :-*
Ja jak nie mogłam zasyiać w ciązy chociaz bardzo mi siechciało to piłam meliskę przed snem lub ciepłe mlekoJus1985, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Hehe
:D jąderka schodzą w dół dopiero jakoś koło 34 tygodnia ciązy
Czarnula87, Jus1985 lubią tę wiadomość